Malatyalı şampiyon coşkuyla karşılandı

Spor Haber Girişi : 23 Mayıs 2022 12:34
Malatyalı şampiyon coşkuyla karşılandı
Şampiyon Akbaş, Akçadağ´da coşkuyla karşılandı

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası´nda altın madalyaya uzanan milli boksör Hatice Akbaş, memleketi Malatya´nın Akçadağ ilçesinde coşkuyla karşılandı.

Sanal Instagram haber içi

 


Türkiye´nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası´nda 54 kiloda mücadele eden Hatice Akbaş, final maçında karşılaştığı Rumen rakibi Lacramioara Perijoc´yi yenerek dünya şampiyonu oldu. Sabah saatlerinde havayolu ile Malatya´ya dönüş yapan Akbaş, havaalanında büyük bir coşku ile karşılandı. Kent merkezinde vatandaşların yoğun ilgisi altında tur atan Hatice, daha sonra memleketi Akçadağ ilçesine hareket etti. Akçadağ Belediye Başkan Vekili Mustafa Turhan, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık ve belediye personeli ile yüzlerce Akçadağlı tarafından coşku ile karşılan Akbaş için belediye önünde kurban kesildi.

 

İlhan içen  haber arası


İlçe Belediye binası önünde gerçekleşen karşılama töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan Yardımcı Eyüp Işık, Hatice Akbaş´ın Akçadağ´ın sesini dünyaya duyurduğunu belirterek şampiyona tüm Akçadağlılar adına teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.