casino siteleri

Malatyalılar Antep Modeli istemişti oysa

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 03 Aralık 2020 00:06 Haber Girişi : 03 Aralık 2020 00:13
Malatyalılar Antep Modeli istemişti oysa
Malatyalılar Antep Modeli istemişti oysa

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,yeni tip Korona virüs (Kovid-19) Salgını nedeniyle tedbir amaçlı işyeri kapanan esnafa bir müjde vererek bin 500 Türk lirası maddi yardım yapacaklarını duyurdu.

Deprem konutları

 

Büyükşehir Belediyesi olarak kapanan kiracılarımızın hiçbirinin pandemi bitene kadar kiralarını alamama kararı aldık. Kapanan işyerlerinin de de çalışan ve işyeri sahiplerinin su faturalarında yüzde 50 indirim yaptık. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ise Pandemi dönemi içerisinde zor durumda olan esnaf ve vatandaşları yakından ilgilendiren konularda müjdeler verdiğini duyurmuştu.

 

İşte Gaziantep ve Malatya Paketlerinde öne çıkanlar

 

GAZİANTEP PAKETİ

 

Büyükşehir Belediyesi olarak kapanan kiracılarımızın hiçbirinin pandemi bitene kadar kiralarını alamama kararı aldık.

Kapanan işyerlerinin de de çalışan ve işyeri sahiplerinin su faturalarında yüzde 50 indirim yaptık.

İş yerleri sahiplerine sosyal destek kapsamında, her kapanan işyerine bin 500 Türk lirası vermeye karar verdik

 

MALATYA PAKETİ

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetinde olan taşınmazlarda, mevcut kiracı konumda olan esnaflardan açık olmadıkları dönemde kira talep edilmeyecek.

-Sosyal Daire Başkanlığı’nın tespitleri ile belirlenen yardıma muhtaç 10 bin aileye; yiyecek, giyecek, gıda, yakacak yardımı devam edecek.

-Esenlik tarafından pandemi döneminde 5600 gıda paketi dağıtımı gerçekleştirilmişti. İhtiyaç sahiplerine gıda paketi yardımı devam edecek.

-Belediye’nin kiracısı konumunda olan ve bu dönemde kapanan iş yerlerinin su faturaları ertelenecek.

YouTube Haber arası

-MEGSAŞ tarafından ihtiyaç sahiplerine günlük 6 bin 500 adet ekmek yardımı yapılacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Müslüm 04 Aralık 2020 08:37

    Belki şu anda insanlarımıza ne gibi pratik basit yöntemlerle kısa vadede ihtiyaçların giderilmesi çok önemli ama esas konu insanlarımıza nasıl balık tuttura biliriz düşüncesine ve projesine gelmek lazım yoksa hangi güzellik yapılırsa yapılsın insanların ekonomisini de morelinide saglıgınıda düzeltemez

  • Sait 04 Aralık 2020 06:35

    Vay be helal olsun biziMalatya belediyesine

  • Sedat 03 Aralık 2020 18:04

    Bir Antep'e bakın bir de bizimkine. Bizde belediyenin kendi kiracısı ve eski yardımlar dışında hiçbişi yok. İşimiz gücümüz reklam ve abartı.

  • Deniz 03 Aralık 2020 12:33

    Hala belediye personelinin canı tehlikede.Öncelikle acilen Büyükşehirde artık esnek mesaiye geçilsin. Hala 8-5 işe getirtiyorsunuz milleti vebaldir günahdır. Evden çalışma imkanı olan herkes evinde çalışsın. Çoçuğu 12 yaş altı olan kadınlar evde çalışsın. İşe gelmesin. Bu pandemi döneminde öyle ahım şahım işte yok zaten. Milleti boşa zorla otobüslere bindirip işe getirtmeyin. Yada akşama kadar korkuyla kapalı mekanda hapis tutmayın.Hastalığın yayılmasına sebep olmayın. Bu iş konser belediyeciliğine abartma işlerine benzemez. Vebaldir yazıktır günahtır candır. Yapmayın. Yarın bu vebalin altında çok ağır kalırsınız

  • Salim 03 Aralık 2020 12:11

    Garibanın yardımlarını kesti,personelin maaşını düşürdü siz kalkmış esnafa el atsın diye bekliyorsunuz çok beklersiniz

  • Orhan Veli 03 Aralık 2020 09:46

    Sosyal Medya da Büyük Müjde diye duyurdular. Sonuç: dağ fare doğurdu. Gaziantep’te esnaf sayısı bizimkinin 3 katıdır. Fatma Şahin’in göze aldığına bak. Bizimkilerin yaptıklarına bak. Bari müjde demeseydiniz ya.Sen uyu Malatyam diğer Büyükşehirler neler yapıyor. Biz halen daha yerimizde sayıyoruz.