casino siteleri

Malatya'nın İlk Uydu Televizyonu Kapandı

Bilim-Teknoloji Düzenleme Tarihi : 01 Ocak 1970 02:00 Haber Girişi : 23 Aralık 2019 20:54
Malatya'nın İlk Uydu Televizyonu Kapandı
Malatya’nın ilk uydu kana

Malatya’nın ilk uydu kanalı olan Vuslat TV 10 Yıla yakın yayın sürecinin ardından yayın hayatına son verdi.

YouTube Haber arası

Malatyalı bir grup iş adamı tarafından 2010 yılında kurulan ve 10 yıl kesintisiz bir şekilde yayın yapan Vuslat TV’de, son yıllarda bölge ve ulusal basında da önemli bir yol kat etmişti. Özellikle İstanbul, Maraş, Adıyaman ve Sivas gibi iller de yayınlar yapmıştı. Malatya’da yaşayanlar her ne kadar eleştirse de bu durumu il dışında yaşayan Malatyalılar bu duruma sevinmişlerdi. Uzun süredir maddi sıkıntılarla boğuşan kanalın uzun süredir el değiştireceği konuşuluyordu. Vuslat TV’nin Yönetim Kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda kanal 10 yıllık kapısına kilit vurdu. Kapanma kararının ardından kurum çalışanları işsiz kaldı.

Vuslat Tv yayınladığı duyuru;

 

Selam Medya Grubu’nun bünyesinde bulunan Vuslat TV, Radyo Selam ve Vuslat Gazetesi  21 Aralık 2019 Cumartesi günü itibariyle tüm çalışmalarını sonlandıracak.

MALATYA’NIN MENFAATLERİNİ GÖZETTİ

Geride kalan 26 yıl boyunca yüzlerce kişiye ekmek kapısı olan ve bünyesinde çalışan tüm personelin özverili bir şekilde mesleğini yaptığı Selam Medya Grubu, yayın hayatına girdiği ilk günden son güne kadar Malatya menfaati doğrultusunda hareket etmiş ve Malatya’nın her platformda en iyi yere gelmesi için çalışma yapmıştır.

MERKEZİNE AİLE KAVRAMINI ALDI Selam Medya, yayın hayatı süresi içinde aile kurumunu merkeze alıp, sahip olduğumuz değerleri gözeterek topluma örnek teşkil edecek yayınlar gerçekleştirmiştir.

SELAM MEDYA GRUBU 26 YILLIK ÖZVERİ

1993 yılında “İnanç, Bilgi, İletişim” sloganıyla yola çıkan ve bünyesinde Anadolu’da Vuslat TV, Radyo Selam ve Vuslat Gazetesi’ni bulunduran Selam Medya, yayın hayatına FM 93.8 Radyo Selam ile 1993 yılında başladı. Selam Medya, 2010 yılında Malatya'nın ilk uydu televizyonu olan Anadolu’da Vuslat ile devam etti. Anadolu’da Vuslat TV, kısa sürede yaptığı kaliteli yayınlarla Malatya'da ve bölgesinde kendinden söz ettirmeyi başararak gücüne güç kattı. 28 Şubat 2017 ise Vuslat Gazetesini bünyesine katan Selam Medya, böylece işitsel, görsel ve yazılı medya alanlarının tamamında yer aldı. dedi