casino siteleri

Malatyaspor sezonun ilk galibiyetini aldı

Bölge Haber Girişi : 08 Ocak 2018 13:51
Malatyaspor sezonun ilk galibiyetini aldı
Malatya 1. Amatör Küme Bü
Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nin 7. haftasında Sanayispor ile karşılaşan Malatyaspor, rakibini 5-1 mağlup etti.

Yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı Süper Lig’den amatör kümeye düşen, amatör kümede de aldığı transfer yasağı cezası nedeniyle uzun süre oyuncu transfer edemeyen sarı-kırmızılılar, diriliş maçı anlamı taşıyan Sanayispor maçını 5-1 kazanarak ligde kalma adına avantaj yakaladı. Zorlu müsabakada 100 dolayında Malatyalı taraftarın desteğini arkasına alan sarı-kırmızılılar, bu sezonun ilk galibiyetini almış oldu.



Pütürge Belediyespor zirvede yalnız kaldı

Bu arada 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde Pütürge’de oynanan Pütürge Belediyespor, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor müsabakası da büyük bir heyecana sahne oldu. Lider Pütürge Belediyespor ile ikinci sıradaki Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’u karşı karşıya getiren müsabaka, ev sahibi Pütürge Belediyespor’un 3-1’lik galibiyetiyle sona erdi. Pütürge Belediyespor aldığı galibiyetle 19 puanla zirvedeki yerini sağlamlaştırırken, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ise 3’üncü sıraya geriledi.

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nin 7. haftasında oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı:



Adafı Kartalspor: 0 - Arguvan Belediyespor: 2

Kale Gençlerbirliği: 4 - Battalgazi Belediyespor: 2

Orduzuspor: 1 - Ataköyspor: 4

1966 Malatya Gençlik: 1 - Demirspor: 1

Malatyaspor: 5- Sanayispor: 1

Darendespor: 4 - Akçadağspor: 1

Pütürge Belediyespor: 3 - Hekimhan Belediyesi Girmanaspor: 1