MALATYASPOR TARAFTARLARI YARALILARA KAN VERMEK İÇİN ELAZIĞ'A KOŞTU

Spor Haber Girişi : 18 Ağustos 2016 23:48
MALATYASPOR TARAFTARLARI  YARALILARA KAN VERMEK İÇİN ELAZIĞ'A KOŞTU

Elazığ'daki bombalı saldırının ardından vatandaşlar kan vermek için hastanelere akın ederken, Malatyaspor Taraftarlar Derneği de şehir merkezinden otobüs kaldırarak yaralılara kan vermek için Elazığ’a gitti. 
Elazığ Emniyet Müdürlüğü önünde PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırı kentte ve tüm Türkiye'de üzüntüye sebep oldu. Yaşanan bu saldırının ardından ise Elazığlı vatandaşlar hastanelere koştu. Hastanelere kaldırılan yaralılar için kan anonsları yapıldı. Bu anonsun ardından Malatyaspor Taraftarlar Derneği de Malatya’dan otobüs kaldırarak, kan vermek için yaklaşık yüz kişilik bir grupla Elazığ’a gitti.

“Gün birlik beraberlik günüdür”
Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrıyla dakikalar içerisinde yüzlerce kişiyi eski Belediye Meydanı’na toplayan Malatyaspor Taraftarlar Derneği başkanı Murat Soysal, yaptığı açıklamada “Gün birlik beraberlik günüdür” dedi.
Bu olaya neden olan kişilerin sonunda hak ettiği cezayı alacağını belirten Soysal, “Daha 1 ay önce bir araya gelindiğinde neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Bu asalaklar bilmezler mi ki, biz bir ölür bin doğarız. Allah’ın izniyle bu alçakların kökünü kazıyacağız. Bu kara günde Elazığlı dostlarımızla yaptığımız görüşme sonrasında acilen kan lazım olduğunu öğrendik ve hemen yola koyulduk. Elazığlı kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Şehitlerimize de Allah’tan gani gani rahmet diliyorum” dedi.

Sanal Instagram haber içi