casino siteleri

Masaj Yatakları

Diğer Düzenleme Tarihi : 02 Eylül 2019 17:57 Haber Girişi : 02 Eylül 2019 17:56
Masaj Yatakları
Masaj yaptırırken en önem

Masaj yaptırırken en önemli nokta masaj yataklarının vücudunuzu rahatsız etmemesi ve konforlu olmasıdır. Firmamız bünyesinde satışta olan ve bütçeye göre uygun fiyatlı ve özellikli yataklar bulunuyor. Özelliklerine göre değişen 20 çeşitten fazla masaj yatağı bulunuyor. Masaj yataklarının ısıtmalı ve ısıtmasız, ayarlanabilir ve değişik özelliklere göre tasarlanan pek çok çeşidi firma bünyemizde satışa sunuluyor.

YouTube Haber arası

Masaj Yatağı Özellikleri

Masaj yataklarının kafa kısmına gelen yeri ayarlanabiliyor. Bu sayede kafa kısmına gelen bölgenin rahat olması sağlanıyor. Vücut yapısına göre ayarlanabilen kol ve bacak kısımlarının ayarlanabilmesi ile vücuda uyun sağlanıyor. Sağlam ekipmanlardan oluşturulan masaj yatakları ısıtmalı ve ısıtmasız özelliklere de sahip. Yatak düzeyleri ise vücut genişliğine ve uzunluğuna göre küçük, orta ve büyük ölçülerde bulunuyor. Hijyenik ve sağlıklı olması açısından yatak yüzeyleri steril, mikrop tutmayan özel kılıflar ile kaplıdır. 

Ayrıca basınçlı bel desteği, titreşim özelliği ve müzik çalarlarla uyum sağlayan kablo özellikleri de mevcut. Tedavi edilecek bölgeye göre şekil alabilen makyaj koltuklarının, kafa kısımları dönebiliyor, sağ ve sol bacak ve kol bölümleri ayrı ayrı şekil alabiliyor. Uzaktan kumanda seçenekleri ile koltuk ayarlaması kolaylıkla ayarlanabiliyor. Masaj yatakları ya da cilt bakım koltuğu ihtiyaçlarınız için Cansu Kozmetik’in web adresinde bulunan Gharieni marka ürünleri incelemenizi öneriyoruz. Yatakların yerden yükseklikleri ayarlanabildiği için hasta yere yakın bölümden alınıp yükseltilebiliyor. Yatak ölçüleri yükseklikleri 54 cm ile 97 cm aralığında değişmekle birlikte, yatak uzunluğu 204 cm, genişlik 84 cm ve kaldırma gücü ise 180 kg’dır.

Firmamız Hakkında

1998 yılında hizmete başlayan firmamız, kozmetik, estetik ve masaj yatakları ile hala hizmet vermeye devam etmektedir. Ayrıca danışmanlık hizmetleri de sağlamaktadır. Firmamız sadece satışa odaklı değil, müşteri hizmetlerini de ön planda tutmaktadır. Dünyada tanınan pek çok yatak markasının da Türkiye temsilciğini başarılı bir şekilde yürüten firmamız, her geçen yıl daha ileri düzeyde hizmet vermeye çalışıyor. Alınan ürünler, uzman kişiler tarafından tanıtılıyor ve kullanıma hazır olması için bilgilendiriliyor. Spa malzemeleri için sadeceürün tanıtımı yapılmıyor ayrıca da yatakların yerleştirileceği bölge hakkında da bilgilendirilme yapılıyor. Ayrıca firmamız tarafından modern zamanın isteklerine ve müşteri isteklerine odaklı hizmet sağlanıyor.