casino siteleri

MASKİ 'den Araç İhalesiyle İlgili Açıklama

Diğer Düzenleme Tarihi : 01 Ocak 1970 02:00 Haber Girişi : 04 Ekim 2019 15:52
MASKİ 'den Araç İhalesiyle İlgili Açıklama
MASKİ 'den Araç İhalesiyl

Maski 04.10.2019 tarihinde internet sitemizde yayınlanan “Yine Maski Yine araç ihalesi?”
haberi ile ilgili açıklama yaptı açıklama da şöyle denildi;

YouTube Haber arası

Sn.Şükrü Ağabek - malatyasanalhaber.com sitesi Yetkilisi

           TEKZİP TALEBİ

04.10.2019 tarihinde internet sitenizdeyayınlanan “Yine Maski Yine araç ihalesi?” başlıklı yazı için, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 14 üncü maddesine istinaden aşağıdaki tekzip metni hazırlanmıştır.

“Yine Maski Yine araç ihalesi?” başlıklı yazıda, “Hatırlanacağı gibi Ağustos ayında da MASKİ 86 araç için de ihale yapmış 6 firma teklif vermişti. “ ifadeleri kullanılmıştır. Oysa söz konusu ihale iptal edilmiş, yapılacak ihale bu iptal edilen ihalenin yenilenmesidir. Dolayısıyla iki defa yapılan bir araç ihalesi olmadığından başlık ve yazı içeriği gerçeği yansıtmamaktadır. Bu şekilde kamuoyunu bilgilendirmek yerine Basın Meslek İlkelerinin başında yer alan yemin metnine sadık kalmaksızın ve Basın Meslek İlkelerinin; “Kişileri ve kuruluşları eleştiri sınırları ötesinde küçük düşüren, aşağılayan veya iftira niteliği taşıyan ifadelere yer verilemez”  şeklindeki 4 üncü ve Soruşturulması gazetecilik olanakları içinde bulunan haberler, soruşturulmaksızın veya doğruluğuna emin olmaksızın yayınlanamaz.”Şeklindeki 6 ncı maddelerine aykırı haber yapılmak suretiyle kamuoyu yanlış bilgilendirilmiştir.

04.10.2019 tarihinde internet sitenizde yayınlanan “Yine Maski Yine araç ihalesi?”  başlıklı haberin başlığı ve içeriği gerçekleri yansıtmadığının kamuoyuna duyurulmasını aksi taktirde yasal yollara başvuracağımızı bildiririz. 04/10/2019 dedi.