casino siteleri

MASKİ Genel Müdürü belli oldu

Malatya Haber Girişi : 26 Ağustos 2021 15:55
MASKİ Genel Müdürü belli oldu
MASKİ Genel Müdürü belli oldu

Büyükşehir Belediyesi Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Karataş bu ay yaş haddinden dolayı emekli oluyor.

Deprem konutları

 

MASKİ Genel Müdürü Karataş'ın yerine isimler konuşulmaya başlanmıstı. MASKİ Genel Müdürlüğüne Yol ve Asfalt Daire Başkanı Mehmet Mert getirildiği iddia edildi.

Yol ve Asfalt Daire Başkanlığına ise Yol alt yapı kırsal müdürü Hakan Demir atanacağı söyleniyor.

 

YouTube Haber arası

Ayrıntılar Gelecek

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dogan 28 Ağustos 2021 07:07

    Su temini sorunu diyor ve işin başına inşaat mühendisinin atanmasına laf söylüyor.. Gerçekten cahillik tavan yapmış.. Altyapı daire başkanı işin başına atanmış memlekette adammı kalmamış diyor.. Bu nasıl bir zihniyet.. 32 Yıldır Memleketimize hizmet etmiş bir inşaat mühendisi yani atanabilecek en doğru adam işe atanmıştır.. Memleketimize hayırlı olsun..

  • Fatmaya cevap 27 Ağustos 2021 13:12

    Ne kadar bilmeden cahilce yorumlar yapiyorsunuz ikiside alt yapi adam yillardir isin icinde olan birisi evinizde oturdugunuz yerde nekadar bos yorum yapiyorsunuz ya

  • Fatma 27 Ağustos 2021 10:41

    Yazık Malatya Adam kalmamış MASKİ'de, yol asfalt daire başkanı MASKİ Genel Müdür oluyor. Suyu yönetmek bu kadar basit mi Allah aşkına, hele ki önümüzdeki yüzyılın en büyük problemlerinden birinin "SU TEMİNİ" olduğu bilinmesine rağmen. Bakkal işletir gibi belediye yöneten başkandan bu beklenirdi zaten. Allah sonumuzu hayretsin

  • Hayrettin 27 Ağustos 2021 08:07

    Hani bundan sonra Malatyalılar atanacaktı. Malatya'da adam mı yok niye Maraşlı atıyorsunuz. Mehmet Mert'i severim o ayrı konu.

  • Ahmet kasap 26 Ağustos 2021 21:48

    PADİŞAH OLMAZ. AMA OLDU.........

  • Müdafa-i Hukuk 26 Ağustos 2021 21:18

    Aslına bakacak olursak günümüzde bilgiye ulaşmak zor değil. Açık kaynaklar, veri tabanları herkese ve herşeye hizmet edebilecek düzeyde. Peki bu kadar açık kaynak varken neden birilerine iftira atmak bu kadar kolay anlamış değilim. Mehmet bey ile alakalı basit bir "google" taraması kendisine kurulan tuzakları "mahkeme kayıtları da dahil olmak üzere" görebilmemizde en büyük yardımcımız oysa ki. Herşey bu kadar kolayken neden imkanınızı mesnetsiz iddialar üzerinden kurguluyorsunuz? Hayır, iftiraya uğrayanı çok duydum fakat aklanmasına rağmen iftiranın iftirasına uğratılmaya çalışılanını ilk defa Mehmet bey de görüyorum. İşi gerçekten zor Allah yardımcısı olsun.

  • Jamiryo 26 Ağustos 2021 21:06

    Liyakatli kimselerin hükmettiği yerde, herkes seve seve itaat eder. Seve seve edeceksiniz.

  • Rıfat 26 Ağustos 2021 21:02

    Mehmet Mert meşale tarafından iftiraya uğramış, Malatyanın gördüğü alnı ak tek adamdır. Nereye gitsek orda nereye gitsek halkın yanındadır. Bu mensuplarının karın ağrıları arttıkça bizim mutluluğumuz artmaktadır. Helal Sana Selehattin Başkanım!

  • Malatya sevdalısı. 26 Ağustos 2021 20:51

    Hayırlı olsun. Inşallah kaçak suyla mücadele edip faturaları indirir. Eski şebeke borularından kesilmeyen suyu keser de millet haram suyla bağını bostanını suvarmaz. Göletler temizleyip daha fazla şu toplamasına yardımcı olur.

  • Erol 26 Ağustos 2021 19:33

    Alemin kralı geliyor

  • Serhan 26 Ağustos 2021 18:33

    Selahattin başkan adamları sever. 7 milyonun akıbetini kime soralım? Suçlayanlardan biri vekil oldu diğeri İçişleri bakanlığına geçti. Suçlanan genel müdür olmuş. Firmaya noldu acaba ihale almaya devam ediyor mu?

  • Dewamkee 26 Ağustos 2021 16:45

    Ak parti başkan yrdc özhaseki burada bu şahsın geçmişini biliyor mu Ak partimize yakıştırıyor mu? Durumunu hazmetmişse ne ala?? Usulsüzlük varsa zıkkım olsun inşallah. Yoksa da iftira atanlara zıkkım olsun... Özgürden sonra malatyaya dibi gösterenleri de bu millet unutmayacak..

  • İdamlık ali 26 Ağustos 2021 16:34

    Eski gnl sekreter E.T. bütün müdür ve daire başkanlarını toplayıp bilgi verdiği tespit ettiğimiz usulsüzlükler 4 milyonu geçti dediği kişi mi bu?? İlginç nasıl bir hukuk, nasıl bir tespit, nasıl bir yargılama, nasıl bir sistem...