casino siteleri

MASKİ’ye tepki yağdı

Malatya Haber Girişi : 13 Eylül 2021 11:08
MASKİ’ye tepki yağdı
Malatya’nın Battalgazi İlçesi’ndeki 8 saatlik su kesintisi 18 saate çıkınca ve halen su verilemeyince vatandaşlar sosyal medyada tepki gösterdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından su kesintisiyle ilgili, “Battalgazi İlçesi’ne bağlı Başharık, Hasan Varol, Yamaç, Fırat, Çöşnük, Venk, Yıldıztepe, Karaköy, Karatepe, Göller, Bulgurlu, Üniversite, Bağtepe ve Çamurlu mahallerini besleyen içme suyu ana isale hattı üzerinde yapılacak olan bağlantı nedeniyle 12 Eylül 2021 Pazar Günü saat 8 ile 16 saatleri arasında belirtilen mahallerimize su verilemeyecektir. Vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almaları önemle duyurulur.” açılamasında bulunmuştu.

YouTube Haber arası

 

Fakat arızayı yapamayan MASKİ’ye sosyal medyada tepki yağdı.
Mustafa Çelik: Saat 23.52 Şuan itibariyle MASKİ uyuyor belediye başkanları uyuyor halk perişan bir vaziyete yöneticiler keyiflerine bakıp eğleniyorlar halk umurlarında bile değil.

 

Cumali Şenay: 11 yıldır nedir sizden çektiğim yüzlerce mail attım dilekçe verdim kızdım fatura yatırmadım icralık oldum onu yatırdım depozito vermediniz 2 yıl gitmediğim yer kalmadı 3 tane müdür değişti yeni bina yaptınız ama kurum olarak Malatyanın yüz karasısınız artık Allah'a havale ediyorum.

 

Cafer Ütebay: @MalatyaBelTr @44Maski tam olarak rezil bir belediye ve  su idaresi 15 saattir su yok

Osman Bereket: @44Maski  Bu gün pazar. Malatyada sular kesik. 
Saat 16 da sular gelecekti. 
Mesajla saat 21 de su gelecek dendi. 
185 de saat 23 su gelecek diye bilgi verdi. 
Simdi saat 23.22 ve su hala yok. 
Maski 185 de kapali! 
2 boruyu bağlamak için  18 saat geçti.

Semih Mesutoğlu: Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın 1 gün boyunca susuz bırakılırmı insanlar bu ne rezil belediyecilik arkadaş saat 22:00 son saat diye uzattıkça uzattınız saat oldu 23:00 hala su yok maskiyi arıyoruz yarım saat telefonda bekliyoruz bağlanamıyoruz.

H.Yusuf Gökhan: Bugün Malatya'da şehrin yarısının suyu 18 saattir kesik ve bu gece Malatya'da "2021 kent ve başkan ödülleri" adı altında 90 belediye başkanına ödül veriliyor.Tebrikler @selahattingrkn @MalatyaBelTr @44Maski

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hamit 14 Eylül 2021 18:13

    Biraz daha sabır. Yeni genel müdür saha tecrübesi var halleder. Masa başında dolandırmasalar gerisi kolay

  • Ahmet 14 Eylül 2021 05:58

    Alaattin bey Özgür beyin anlattığı sistemi teknokent bünyesinde bir Malatya firması geliştirmiştir. Bu iş bilmezler göreve gelir gelmez Adana dan bir firma getirip onlara sistemi kopyalatmaya çalıştı. Tabi herseyde olduğu gibi eline yüzüne bulastirdilar.

  • Sebahattin 13 Eylül 2021 20:17

    Troller çalışıyor. Maski nin basina adam gibi çalışkan bir insan geçince ve işlerine gelmeyen büyükbaş zadeler eleştiri mekanizmasını devreye almış. Bir kaç ay sonra yazacak bir şey bulamayacaksınız.

  • Adana 13 Eylül 2021 17:40

    Aradığınız Çağrı merkezine şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz. Birileri Adana'dan yazılım firması getirip baştan aşağı değişti yazılımları. Alınan çağrılar gerekli birimlere ulaşmıyordur bile %100 eminim.

  • Nedim 13 Eylül 2021 16:49

    Mehmet Mert yeni geldiği için acemilik etmiş olabilir ama kendisine yanlış bilgi veren vatandaşa cevap vermeyen hesap kitap bilmeyen herkesten hesap sormalı, tutanak tutmalı yoksa bunu hep yaparlar.

  • Alaattin 13 Eylül 2021 16:46

    Özgür bey canlı tanıtım yapmıştı. Maski'nin çağrı merkezi, çağrı merkezi sistemi, uzaktan izleme sistemi o zaman Türkiye'nin en modern sistemiydi. O gidince perişan etmişler.

  • Gökhan 13 Eylül 2021 16:42

    Yaşar bey enkaz devretmekle kalmamış arkasından saatli bombalar da bırakmış.

  • Serhan 13 Eylül 2021 13:59

    Lafa gelince de mangalda kül bırakmazlar. Selahattin Gürkan, Yaşar Karataş eserinizle övünün

  • Vatandaş 13 Eylül 2021 11:19

    Selahattin Başkan MASKİ ÇAĞRI merkezini vatandaş aradığı zaman hemen ulaşacak anında çözülecek diye talimat verdi diye hatırlıyorum Başkanın her hareketi göstermelik olduğu gibi Buda göstermelik çıktı dün MASKİ çağrı merkezini aradım bekleyenler arasında 40.sıradasınız diyordu Malatya kimlere emanet çok yazık