Memleketim Malatya ile gurur duyuyorum

MAGAZİN Haber Girişi : 01 Şubat 2021 22:38
Memleketim Malatya ile gurur duyuyorum
Malatyalı olduğunu saklıyor iddia edildi Memleketim Malatya ile gurur duyuyorum

Oktay Kaynarca; A Para’da yayınlanan Biz Bize programında ilginç açıklamalar yaptı.

Sanal Instagram haber içi

 

Oktay Kaynarca, “Memleketim Malatya ile gurur duyuyorum ama ben Türkiyeliyim. Şehir milliyetçiliğini değil, ülke milliyetçiliğini severim!” Oktay Kaynarca, programda “Malatyalı olduğunu saklıyor” şeklindeki iddialara yanıt verdi. Ünlü oyuncu, “Memleketim Malatya ile gurur duyuyorum ama ben Türkiyeliyim. Şehir milliyetçiliğini değil, ülke milliyetçiliğini severim” dedi.

Oktay Kaynarca ayrıca şu açıklamaları yaptı: “Sette çalışma rekorum 36 saat… Ailemin hayatını filme çekeceğim... Paramı emlak yatırımlarında değerlendiriyorum.” Ben şehir milliyetçiliğini sevmem, ülke milliyetçiliğini severim yani Türkiyeliyim ama tabii ki memleketim Malatya'yla gurur duyuyorum.

İlhan içen  haber arası

Coğrafyanın kesinlikle kader olduğuna inanıyorum. Bu coğrafyada yaşayan insanların reflekslerini çok önemli buluyorum, mesela İstanbul'da doğmuş büyümüş biri dünyanın her yerinde yaşayabilir. Doğu'da yaşamış biri de dünyanın her yerinde her şeyle başa çıkabilir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Elvan Doğan 04 Şubat 2021 21:37

    Bende malatyalıyım Ama Aslını İnkar eden Malatyalı değildir Malatyalıda olamaz

  • Malatya 02 Şubat 2021 00:10

    Ee ne yapalım yani çok mu lazımdı malatya lı olup olmaması