Merkez Bankası Teknisyen ve Veznedar Yardımcısı Personel Alımı

Özel Haber Haber Girişi : 06 Kasım 2022 22:10
Merkez Bankası Teknisyen ve   Veznedar Yardımcısı Personel Alımı
Merkez Bankası Teknisyen ve Veznedar Yardımcısı Personel Alımı Malatya dahil 79 personel alımı

Kamu personel seçme sınavı KPSS 50 puanla başvurular alınıyor. Merkez Bankasına farklı branşlarda Veznedar Yardımcısı ve teknisyen personel alımı için başvuru süreci ve tüm detaylar bu yazımızda.

Sanal Instagram haber içi


Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası TCMB bünyesinde KPSS 50 puanla olmak üzere iki branşta memur alımı başvuruları alınıyor. 29 teknisyen personel alımı ile 50 veznedar yardımcı personel alımı için başvuru tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte Banka personeli alımlarına dair başvuru süreci ve şartlar.

Merkez Bankası memur alımı (genel şartlar)
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından yasaklı olmamak, 1 Ocak 1990 ve daha sonra doğmuş olması, askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmak, Teknisyenlik ve Veznedar Yardımcılığı görevini sürekli olarak yapabilecek beden ve ruh sağlığına sahip olmak, KPSS’den de en az 50 ve üzeri puan almak şartı var.


Kamu personel alımı mezuniyetler

 

Teknisyen kadroları için liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Makine Teknolojisi, Matbaa Teknolojisi ve Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümlerinden mezun olduktan sonra  başvuru kılavuzunda yer alan tablodaki programların önlisans mezunu olmak gerekiyor.

 

Veznedar yardımcısı kadroları için liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme mezunu olmak ile elektrik, elektronik teknolojisi, mekatronik, makine ile kontrol ve otomasyon programlarında önlisans eğitimini tamamlamış olmak gerekiyor.

 

Banka personeli alımı illeri

 

Merkez Bankası personel alımı Adana, Edirne İzmir, Samsun, Ankara, Erzurum İzmit, Trabzon, Antalya, Eskişehir, Kayseri, Van Şubesi, Bursa, Gaziantep, Konya, Denizli, İskenderun, Malatya, Diyarbakır, İstanbul, Mersin illeri için olacak. Teknisyen alımı ise Ankara için olacak.

Banka personeli alımı başvuru süreci

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası TCMB veznedar yardımcısı ile teknisyen alımı için başvuru iş ve işlemleri 7 Kasım 2022 tarihine kadar sürecek. Başvurular sadece online olacak. Başvuru tüm detaylarını hemen aşağıdaki başvuru kılavuzlarından ve başvuru ekranı üzerinden inceleyebilirsiniz.

 

Detaylı incelemek için buraya tıklayın 

İlhan içen  haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.