casino siteleri

Milletvekili Çalık’tan 6.bölge teşvik müjdesi

Malatya Haber Girişi : 01 Aralık 2021 13:52
Milletvekili Çalık’tan 6.bölge teşvik müjdesi
AK Partili Çalık: “Cazibe merkezleri devam edecek”

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Cazibe Merkezleri içerisinde Malatya’nın da içerisinde bulunduğu 24 ilimizde özel 6.Bölge Teşvikleri uygulandı. Aralık 2021 sonrası yeniden 6.Teşvik Bölgesi’nden devam etmesi için görüşmelerimizi yaptık. Cazibe Merkezlerimizin devam edeceği bilgisini sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. 

Deprem konutları

 

 

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve partililerle birlikte Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi’ni ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz, “Son dönemlerde yaşanan ekonomik gelişmelere baktığımızda ihracat rakamlarında rekorlara imza atan ve pandemi sürecindeki fırsatı en iyi şekilde değerlendiren ülkemizin karşılaştığı bu durum ekonomik verilerle örtüşmemektedir. Spekülatif ataklara maruz kalan Türkiye ekonomisinin bu hassas süreci dün olduğu gibi bugünde bertaraf edeceğine inancımız tamdır. Üretim odaklı çalışmalarımızın meyvelerini her alanda gördüğümüz bu dönemde güven veren söylemlerimizi artırmak zorundayız” ifadelerini kullandı. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise “1, 2 ve 3.Organize Sanayi Bölgeleri ile diğer küçük sanayilerimiz bizim bölgemizde bulunuyor. Haliyle işadamları, üretici ve sanayicilerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Dönem dönem istişarelerde bulunuyoruz. Her zaman yanlarında olduğumuzu, destek verdiğimizi, üzerimize düşen çalışmalarla ilgili birlikte hareket edeceğimizi söylüyoruz” dedi. 

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, MÜSİAD’ın Türkiye genelinde ekonominin omurgasını oluşturduğunu ifade etti. 

Milletvekili Çalık, MÜSİAD’ın kurulduğundan buyana Türkiye’nin ve Malatya’nın ekonomisine ciddi katkılar sunduğuna dikkat çekerek, sağlıklı bir iletişimle hem yurtiçi hem de yurtdışı yatırımlarına devam ettiğini belirtti. 

 

“EMİN ADIMLARLA YOLUMUZA DEVAM ETTİK”
Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini dile getiren Çalık, “Geçmiş olduğumuz bu zor dönemin sebebi ekonomik süreçlerden önce nereden, nasıl geldik bir bakmak lazım. Kovid-19 salgını bütün dünyayı sarmaladı. Bütün dünyanın almış olduğu tedbirler, ekonomisini direkt etkiledi. Cumhurbaşkanımız, 2008’deki küresel krizde ‘Türkiye’yi teğet geçecek’ dediği zaman muhalefet başta olmak üzere herkesin beklediği ‘Nasıl teğet geçecek?’ dedikleri bir dönemi yaşadık. O dönemde dünyada yaşanan küresel kriz Türkiye’yi teğet geçti. Biz büyümeye ve emin adımlarla yolumuza yürümeye devam ettik. 2013 yılında IMF’ye olan borçlar sıfırlandı, üçüncü havalimanı yapıldı, köprü bütün projelerimizi hayata geçirmek üzere emin adımlarla ilerledik” dedi.

“DARBE GİRİŞİMLERİ VE TERÖRLE MÜCADELE EDERKEN, EKONOMİYİ SAĞLIKLI YÖNETTİK”

YouTube Haber arası

Milletvekili Çalık, Türkiye’nin 20 yıldır darbe girişimleri ve terör örgütleriyle mücadele ederken, büyümesini de sürdürdüğünü ifade ederek, şunları söyledi:
“20 yıldır Türkiye’nin yaşamış olduğu süreç, Malatya tabiriyle pişmiş tavuğun başına gelmeyenler bizim başımıza geldi. Bir taraftan darbe girişimleri, bir taraftan terör örgütleri, bir taraftan uluslararası bağlantılar Türkiye’nin mücadele ettiği alanlar haline geldi. Hem dış politikada hem ulusal iç politikada maalesef yaşamış olduğumuz süreç bizim mücadele alanlarımız haline geldi. Bunu yaparken, çok sağlıklı bir ekonomik süreci yönettik. 15 Temmuz 2016’da yaşanılan FETÖ terör örgütünün darbe girişimi de dahil olmak üzere; hem işgal girişimi hem terör saldırısı hem de darbe girişimi olmasına rağmen Türkiye oradan da sapasağlam çıktı. Bunları yaşarken de karşı karşıya kaldığımız ekonomik krizlerin içine düşmeden üstesinden geldik.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adnan ulak 05 Aralık 2021 12:22

    Sayın vekşlşm 3.o.s.b arsa bedelleri 50.000 TL den 125.000 TL çıkarmışlar bu durumda kim yatırım yapacak ne oldu da % 150 zam yapıldı bundan bilginiz varmı selamlar saygılar

  • Adnan 05 Aralık 2021 11:39

    Sayın vekilim 3 o.s.b arsanın dönümü 50.000 TL den 125.000 TL ye çıkmış %150 zam yapılmış bundan bilginiz varmı bu fiyatlarla kim fabrika yapacak