Milletvekili Fırat ve beraberindekiler köyleri gezdi

Bölge Haber Girişi : 05 Mart 2018 10:14
Milletvekili Fırat ve beraberindekiler köyleri gezdi
AK Parti Adıyaman Milletv
AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ve beraberindeki partililer, Merkez İlçe 5. Bölge Köy Teşkilatlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan,Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Dağtekin, Zeynal Özbilgin, Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Ziya Başaran ve teşkilat mensupları köyleri gezdi. Milletvekili İbrahim Halil Fırat ve beraberindeki heyet 10 köy gezdi.

Köy başkanları ve yönetimlerini ziyaret eden Milletvekili İbrahim Halil Fırat yaptığı açıklamada, “Köy teşkilatlarımız partimizin bel kemiği olup büyük bir ehemmiyete sahiptirler. Köy teşkilatlarımız kırsal bölgedeki vatandaşlarımızın talep ve istekleriyle hemhal olup teşkilatımıza iletmelidir. Bizlerde teşkilatımız ve İl genel meclisimiz ile el ele verip siz kıymetli köy halkımızın taleplerini yerine getirme gayretinde olacağız. Yapılan bu köy toplantıları teşkilata ciddi bir heyecan getirecektir. Adıyaman da olduğum sürelerde mahalle toplantılarına katıldığımız gibi köy toplantılarına da bizzat katılıp seçimlere yönelik istişarelerde bulunacağız. Ülkemizin bu zorlu sürecinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yanında olduğumuzu her zaman çalışarak göstermek zorundayız. 2019 yılı ehemmiyeti yüksek bir yıl olup gayret ve azim ile çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış ise açıklamasında, “Adıyaman’da ki 33 mahallemizin hepsinin mahalle toplantısına mahalleri ziyaret ederek,çalışmalarımız yerinde inceledik ve mahalle teşkilatımız ile bir araya geldik. Mahalle toplantılarımızı tamamladıktan sonra köy teşkilatlarımız ile toplantılara bugün itibariyle başlamış bulunmaktayız. İlk bölgemizi teşkilat Başkanlığımızın Koordinatörlüğünde 5. Bölge köy yönetimlerimiz ile bir araya gelmenin heyecanını yaşıyoruz. Ziyaretlerimize iştiraklerinden dolayı Milletvekilimiz İbrahim Halil Fırat’a teşekkür ederim. 2019 yılında Türkiye için dönüm noktası olacak olan yerel ve genel seçimlerde köy ve mahalle teşkilatlarımız ile dinamik bir şekilde seçime hazırlanacağız. Bütün köylerimize bizzat teşkilatımız ile ziyaretler gerçekleştirip taleplerini önerilerini bizzat dinleyip elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.