casino siteleri

Milletvekili Tutdere, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül´e sorunları iletti

GENEL Haber Girişi : 25 Nisan 2021 18:08
Milletvekili Tutdere, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül´e sorunları iletti
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül´e bir araya gelerek ilin sorun ve sıkıntılarını ilettiğini söyledi.
Milletvekili Tutdere gerçekleştirdiği ziyarette, Abdülhamit Gül´e vefat eden annesi Saliha Gül için başsağlığı dileklerini ileterek Adalet Bakanlığı´nın Adıyaman´da yapımı devam eden ve yapılması planlanan yatırımları hakkında Bakan Gül´den bilgi aldı.
Milletvekili Tutdere, Adıyaman´ın sorun ve sıkıntılarını tek tek Bakan Gül´e söyledi. Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Tutdere, "Gerçekleşen ziyarette öncelikle vefat eden Annesi Saliha Gül için Bakan Abdulhamit Gül´e başsağlığı dileklerimi ve derin üzüntülerimi ilettim. Adıyaman´ımızın ve Adıyamanlı hemşerilerimizin adalette yaşadığı sıkıntı ve sorunları bizzat Bakan Gül´e aktardım. Bakan Gül´le Adıyaman Cezaevinin yapımı ve Adıyamanlı hemşerilerimizin bu konuda yaşadığı mağduriyetler, denetimli serbestlik bürosunun yeri, yapımı yılan hikayesine dönen Besni Adliye Binası ile Adalet Bakanlığının Adıyaman´a yapacağı diğer yatırımlara ilişkin konuları görüştük" diye konuştu.