Milli Eğitim Müdürü’nün görevden alınmasına tepki

Eğitim Haber Girişi : 10 Nisan 2022 13:04
Milli Eğitim Müdürü’nün görevden alınmasına tepki
Milli Eğitim Müdürü’nün görevden alınmasına tepki

Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasına İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz tepki göstererek, “ Dürüst ve namuslu çalışan insanları bir çırpıda görevden almak, hem bu il’e hem de Türkiye ye yapılacak en büyük kötülüktür “ dedi

Sanal Instagram haber içi


Hakan Yılmaz, Battal Kanbay’ın Malatyalı olarak başarılı hizmetler yaptığını, kamuoyunun neden görevden alındığına dair açıklama beklediğini de ifade ederek, “ Sayın Battal Kanbay, kulağımıza geldiği kadarıyla, bazı usulsüz ihalelere müdahale etmiş ve iptal ettirmiş.


Malatya’da liyakatli 3-5 daire müdürlerinden biri olan Kanbay’ın görev den alınması bizleri son derece üzmüştür. Hemşehrimiz olan Battal Kanbay herhalde dürüst ve çalışman olmanın bedelini ödüyor.  

İlhan içen  haber arası


İYİ Parti iktidarında, dürüst, çalışmak, liyakat sahibi daire müdürleri, hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun, görevden alınma korkusu yaşamadan çalışmalarına devam edecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.