casino siteleri

Milli Tekvandocu Kılınç, Avrupa Şampiyonasında iddialı

Spor Haber Girişi : 09 Eylül 2022 14:44
Milli Tekvandocu Kılınç, Avrupa Şampiyonasında iddialı
Malatyalı milli Tekvandocu Halime Neslihan Kılınç, Avrupa Şampiyonası´ndan madalya ile dönmek istiyorKonya´da 7-8 Eylül 2022 günleri y
Malatyalı milli Tekvandocu Halime Neslihan Kılınç, Avrupa Şampiyonası´ndan madalya ile dönmek istiyor
Konya´da 7-8 Eylül 2022 günleri yapılan milli takım seçmelerinde birinci olan, Malatya Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Tekvando sporcusu Halime Neslihan Kılınç, 27-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Arnavutluk´ ta yapılacak olan Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Kılınç iddialı
Konya´daki seçmelerde başarılı olmasından dolayı mutlu olduğunu belirten milli Tekvandocu Halime Neslihan Kılınç, Avrupa Şampiyonası´nda madalya almak için çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Halime Neslihan Kılınç´ın madalya Avrupa´dan madalya ile döneceğine inandığını söyleyen Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, "Sporcumuz Halime Neslihan Kılınç´ın Avrupa Şampiyonasına katılacak olması bizlere gurur vermiştir. Sporcumuzu, antrenörümüzü ve ailesini tebrik ediyorum. Sporcumuza Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyorum. Umarım şampiyonada bizleri en iyi şekilde temsil edip madalya ile dönecektir´´ dedi.