casino siteleri

Mobil aracımız vatandaşların ayağına giderek onların isteklerini dinliyor

Siyaset Haber Girişi : 23 Kasım 2021 13:43
Mobil aracımız vatandaşların ayağına giderek onların isteklerini dinliyor

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Çöşnük Mahallesinde bulunan Mobil AK Nokta standını ziyaret etti. Proje sayesinde partiye yeni üye kayıtlarının yapıldığını söyleyen Çakır, “Bunun yanında vatandaşlarımızın istek ve taleplerini, dert ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bir nevi İl ve ilçe binalarımıza gelemeyen vatandaşlarımızın bizzat ayaklarına giderek onlara ulaşmış oluyoruz” dedi. 

YouTube Haber arası

 


Burada partililerle sohbet eden Çakır, Mobil AK Nokta  sayesinde vatandaşlarla daha sağlıklı bir iletişim kurma imkanı sağladıklarını belirten Çakır, “Mobil AK NOKTA aracımız ilçe ilçe, köy köy gezmeye devam ediyor.  Bu proje sayesinde arkadaşlarımız hem partimize katılmak isteyen hemşerilerimizin kayıtlarını yapıyor hem de onların istek ve taleplerini, dert ve sıkıntılarını dinliyor. Bir nevi İl ve ilçe binalarımıza gelemeyen vatandaşlarımızın bizzat ayaklarına giderek onlara ulaşmış oluyoruz. Tabi arkadaşlarımız vatandaşların ilettiği sıkıntıları tasnif ederek çözülebilecek olanları çözecekler, Bizim çözmemiz gerekenleri de bizlere iletecekler. Bizler de bu noktada elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Biz milletin partisiyiz, dolayısıyla milletimizin taleplerine ve isteklerine de karşılık vermek bizim asli görevlerimiz arasında. Bu noktada Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bütün arkadaşlarımız çok hassas. Sürekli vatandaşlarımızla iç içe olmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımız her zaman sahada.

 

Bu tür projeler sayesinde de aslında bu konuya ne kadar önem verdiğimizi gösteriyoruz. Aracımız  şehrimizi gezmeye ve vatandaşlarımızla buluşmaya devam edecek. Ben bu vesile ile bu stantta çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.
 Çakır, daha sonra Çöşnük Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Burada vatandaşlarla da bir araya gelen Çakır, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve isteklerini dinledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.