casino siteleri

Motaş'a çağrı

Malatya Haber Girişi : 07 Mart 2023 17:13
Motaş'a çağrı
Vatandaşlardan Motaş'a çağrı

Kahramanmaraş merkezli depremlerle hasar gören Malatya'ya dönüşler kısmen de olsa başladı. Vatandaşların bu süreçte en çok şikayet ettikleri konu ise ulaşım. Deprem sonrası MOTAŞ seferleri başlasa da yetersiz kaldı.

YouTube Haber arası

Son günlerde ise otobüs sefer sayılarının az olması ulaşımda güçlüklerle karşılaşılmasına sebep oluyor. MOTAŞ'ın en kısa sürede sefer sayılarını artırması beklentisinde olan vatandaşlar belediyeye tepkilerini bizlere attıkları mesajlarla dile getiriyorlar. 

 

 

Tepkisini dile getiren bir vatandaş:

"MOTAŞ, şu anda 35 hatta 215 sefer yapıyor. Deprem öncesinde Eski Malatya bölgesine (Orduzu hariç) 10 hatta 200’den fazla sefer yapılıyordu. Deprem sonrasında ise bu rakam hayli düşmüş durumda. Rakamları orantıladığımız zaman, deprem öncesi ile sonrası arasında büyük bir eksilme söz konusu. Ayrıca deprem sonrası bölgenin nüfusunun da 5 katı arttığını hesap edersek, MOTAŞ’ın seferleri çok çok yetersiz kalıyor. Bunun en kısa sürede düzeltilmesini talep ediyoruz"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.