casino siteleri

MOTAŞ'tan bayram hediyesi Otobüsler hangi günler ücretsiz

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 17 Temmuz 2021 10:51
MOTAŞ'tan bayram hediyesi Otobüsler hangi günler ücretsiz

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma hizmetleri veren otobüs ve trambüsler Kurban Bayramı´nın 1. ve 2. günü vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Deprem konutları


20 - 23 Temmuz 2021 Tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramının 1. ve 2. günü vatandaşların eş, dost, akraba ve mezarlık ziyaretlerini huzur içerisinde yapmaları için Belediye otobüsleri tüm hatlarda ücretsiz hizmet verecek.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Pandemi sebebi ile geçtiğimiz Ramazan Bayramında eş dost akraba ziyaretini gerçekleştiremeyen vatandaşlarımızın; Kurban Bayramında bayramlarını mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri için sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda Kurban Bayramının 1. ve 2. günü araçlarımız tüm hatlarımızda vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet verecektir" dedi.

YouTube Haber arası


Ayrıca 19 Temmuz 2021 Pazartesi Arefe günü de MOTAŞ tarafından Şehir Mezarlığı ile Alibaba ve Karababa mezarlıklarına ek seferler konulacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mahsum 17 Temmuz 2021 16:28

    Saçmalık motaş tek tük var geriye kalan hepsi özel olanlar neye yarar

  • İsmail 17 Temmuz 2021 13:07

    Sayın başkanım sağolun var olun lakin özel halk otobüsleri de bu hizmeti sağlaması lazım değil midir mi, yönetmenliği size bağlı olan halk otobüsleri de buna dahil edilmesi lazım dir yoksam halk ve vatandaş olarak bu durumdan dolayı dir ki sizden razı olamayız benim belediyem benim başkanım bu olması gerekir saygılarımla ....