casino siteleri

MTTB Genel Başkanı Karayel´den Başkan Gürkan´a ziyaret

GENEL Haber Girişi : 14 Şubat 2021 12:42
MTTB Genel Başkanı Karayel´den Başkan Gürkan´a ziyaret
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye-Avrupa Birliği KPK Başkanı, Kayseri Milletvekili ve MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel´i makamında ağırladı.
MTTB Malatya Şubesi´nin yeni binasının açılışı ve bir takım ziyaretlerde bulunmak için Malatya´da bulunan Türkiye-Avrupa Birliği KPK Başkanı, Kayseri Milletvekili ve MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan´ı makamında ziyaret etti. Türkiye-Avrupa Birliği KPK Başkanı, Kayseri Milletvekili ve MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel, Malatya´ya yaptığı hizmetler ve MTTB´ye verdiği desteklerden dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan´a teşekkür etti. Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan´ın verdiği desteklerle birlikte Malatya´daki STK´lar içerisinde en güzel il binasının Malatya´ya yapıldığını belirtti.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Karayel´i Malatya´da ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek, MTTB Malatya Şubesinin yeni binasının Malatya merkezde açılmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Türkiye-Avrupa Birliği KPK Başkanı, Kayseri Milletvekili ve MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel, MTTB Genel Merkez adına Gürkan´a plaket takdim etti.