Mustafa Dalcı'nın Yeni Malatyaspor maçı sonrası açıklamaları

Spor Düzenleme Tarihi : 02 Ocak 2021 19:19 Haber Girişi : 02 Ocak 2021 19:21
Mustafa Dalcı'nın Yeni Malatyaspor maçı sonrası açıklamaları
Mustafa Dalcı'nın maç sonu açıklamaları

Süper Lig’in 16. haftasında evinde Yeni Malatyaspor’a karşı 3-1 galip gelen MKE Ankaragücü'n de Teknik Direktör Mustafa Dalcı, "Sahanın içinde her şeyi beraber yapmamız gerektiğini vurguladım, oyuncularım da bunu yaptı ve maçı sonu kadar hak ettik" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Dalcı, şunları söyledi:
"Son haftalarda işler bizim iyi gidiyor. Şöyle bir gerçek var oyuncularıma şunu vurguluyorum, güçlü olmak önemli ama daha önemlisi farkında olmak. Biz bulunduğumuz durumun ciddi anlamda farkındayız. Dolayısıyla bu farkındalığı her geçen gün benimsedik ve var olduğumuz durumdan kurtulmak için sahanın içinde mutlaka canımızın acıması gerektiğin yorulmamız gerektiğini ve sahanın içinde her şeyi beraber yapmamız gerektiğini özellikle vurgulamıştım. Bu anlamda maçı sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyoruz. Ciddi anlamda bir çıkışımız var ama ayaklarımızı yere sağlam basması gerekiyor. Lig çok uzun, önümüzde her maç kendi içerisinde hikayesi zorluğu olacaktır dolayısıyla her maça sistemi içerisinde sadakatla bağlı kaldığınızda sonuç kaçınılmaz oluyor. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Galibiyeti büyük Ankaragücü taraftarına hediye ediyorum."

Sanal Instagram haber içi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.