casino siteleri

Müsteşar Yardımcısı Çolakoğlu merkezleri inceledi

Bölge Haber Girişi : 29 Eylül 2017 12:11
Müsteşar Yardımcısı Çolakoğlu merkezleri inceledi
Bir dizi temaslarda bulun
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Adıyaman’a gelen Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı merkezleri ziyaret ederek bilgi aldı.

Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek kursiyerle ve çalışanlarla bir araya geldi. Çolakoğlu’na İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ve şube müdürleri eşlik etti. Burada Çolakoğlu’na Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç tarafından el dokuma kilim hediye edildi. Birçok alanda verilen kursların eğitime ve el becerilerine büyük bir katkı sağlandığını ifade eden Çolakoğlu, buradan İnovasyon merkezine geçip projeleri yerinde inceledi.

İnovasyon merkezi öğretmenlerinin çalışmalar ile ilgili yaptığı sonumun ardından Çolakoğlu, Çadırkentte bulunan İstiklal İlkokulunda Suriye’li öğrencilerle bir araya geldi. Burada kısa bir konuşma yapan, Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, “Her geçen gün eğitim kalitesini daha da arttırmak için gerek bakanlık gerekse taşra teşkilatlarıyla beraber çocuklarımızın geleceği ve refahı için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösteriyor ve göstermeye de devam edeceğiz. Adıyaman’da da eğitim kalitesi Türkiye ortalamasının üzerinde ve inanıyorum ki diğer illerimize de örnek olacak bir seviyeye doğru ilerliyor’’ dedi.