Namazlarımda da sana dua edeceğim

G.Antep Şahinbey ilçesinde iki pitbull köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in tedavisiyle yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyib Erdoğan, Asiye Ateş'in ailesini telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti..

Asiye kızımın gözlerinden öpüyorum..Gerek vali gerekse belediye başkanı Fatma hanım aracılığı ile bilgiler alacağım,  Namazlarımda da sana dua edeceğim..

Ne kadar samimi ve içten edilen bir dua..

Erdoğan'ı millet nezdinde sevgili kılan samimiyetidir..

O kadar yoğun gündem arasında  yıllar geçse de unutulmayacak dilden dile anlatılacak güzel hikayeler geride bırakmak..

Bunun adı samimiyettir..

Tarih 24 Haziran  2018 Pazar akşamı..

Cumhurbaşkanı seçildiği günün akşamı Hüber köşkünde bekleyen kalabalığa selamlama konuşması yapıp, Ankara'da bekleyen on binlerce kalabalığa seslenmek için yola çıkacak..Hüber köşkünde konuşma yaptığı sırada 8 yaşlarında bir çocuk ayağını kapana kaptırıyor..Talihsiz kazayı öğrenen Erdoğan konuşmasını kısa kesip çocuğun kaldırıldığı hastaneye ziyarete giderek tedavisi hakkında bilgi alıyor..Ve daha sonra Ankara'ya dönüyor..

Merhum Fenerbahçe futbolcusu Sedat Balkaner'in eşi anlatıyor..

Eşim futbol oynarken yani meşhur iken etrafında yüzlerce insan vardı.. Eşim amansız bir hastalığa yakalandı ve yatağa mahkum yaşamaya mecbur kaldı.. Hastalığının ilk günleri gelen giden arayan soran çoktu.. Ancak bir kaç ay sonra etrafımızda kimse kalmadı.. Sadece iki kişi her hafta düzenli olarak evimizi ziyaret ediyor Sedat'ın başucunda oturup hal hatır edip, ihtiyaçlarımızı karşılıyordu.. O kişi Recep Tayyib Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dı..

Sonra eşim vefat etti..

Akşamın geç bir saatinde Erdoğan ve eşi taziyeye geldiler.. Erdoğan bağdaş kurup Yasin Suresinin tamamını ezbere okuyup dua etti.. İşte Erdoğan sevgisini yüreklere yazdıran buydu..

Erdoğan'ın katıldığı cenaze merasimlerinde tabuta omuz verdiğindeki samimiyeti, cenaze arabasına bindiğini, kabre girip arkadaşına son görevini ifa eden vefanın adıydı Erdoğan..

O kadar yoğun mesaisi olmasına rağmen bizimle bi çay içmez misiniz davetini geri çevirmeyen, gittiği eve ayakkabısını çıkartarak, bağdaş kurarak, yaşlı varsa elini öpen bir Cumhurbaşkanı..Yer sofralarına diz çöküp oturarak geldiğini, gittiği taziyelerde bağdaş kurup, Yasin suresini ezbere okuyan bir Erdoğan. Bütün enerjisini halka dokunmaktan alarak bu günlere gelen bir Cumhurbaşkanı..

Siyasette geriye güzel hayat hikayeleri bırakmak siyasetçinin elindedir..

Kibir abidesine dönüşenlerin makamları gittiğinde unutulup gittikleri aşikardır..

Hatasız kul olmaz. Hatayı kabul edip hataya dönmemekle birlikte gönüllerde yer bulmaktır aslolan.

AK Parti teşkilatı bu konuda çok şanslı..

Millet nezdinde sevgisi gittikçe artan bir Genel Başkana sahipler..

Ne zaman ki bir güven bunalımı hasıl olsa hızır gibi yetişen bir lider var arkalarında..

İl teşkilatına gittiğinizde bir hoş geldin'i esirgeyen sekreterler karşılasa da sizi Erdoğan der geçersiniz..

Ulaşamaz iseniz de il başkanına hayıflanmazsınız Erdoğan hatırına..

Sosyal medya hesaplarını kontrol ederken il binasına gelen kişiye başını kaldırıp bakmayı zaman kaybı görenlerin koltuk sahibi olmasına inanamazsınız..

Sen benim kim olduğumu diyecek kadar kibir abidesine dönüşenler..

Makam iktidarı oluşturup kimseyi yaklaştırmazlar..

 Sorulduğunda her şey güllük gülistanlık der geçerler..

Koltukları musilaj misali kaplamışlardır..

Erdoğan'a yük olanda var Erdoğan'ın yükünü alanda..

Bilmezler ki gaye ''Gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır..

Göreve geldiği ve görevde kaldığı sürece ilk gün ki aşkla çalışan da var..

Sırtını   Erdoğan'ın millet nezdinde kazandığı manevi sevgi mirasına yaslayanlarda..

Erdoğan canını dişine takmış gece gündüz demeden çalışıyor.

Millet Erdoğan'a gönülden duyduğu sevgi ve güven dolayısıyla AK Parti'yi sahiplenmeye devam ediyor.. Ama birileri hala Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sırtından  geçiniyor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan teşkilata yönelik yaptığı konuşmalarda hep şuna vurgu yapar..

Bize kibir yakışmaz..Biz tevazu ordusuyuz..

Erdoğan hala kibir  bize yakışmaz vurgusu yapıyorsa demek ki hala kibir abidesi olanların var olduğu duyumunu almış olmasındandır..

Sizi iktidara taşıyan garip gurebadan, fakir fukaradan koparsanız, onların ulaşamadığı insanlar haline dönüşürseniz, onlarla ağlamaz onlarla gülmezseniz korkarım  Erdoğan'a en büyük kötülüğü sizler yapmış olursunuz..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.