casino siteleri

Ne oluyor bu Trabzonspor’a

Spor Haber Girişi : 06 Şubat 2021 13:39
Ne oluyor bu Trabzonspor’a
Ne oluyor bu Trabzonspor’a Her Malatya maç öncesi ayrı bir algı peşinde

Trabzonspor yönetimi, 8 Şubat Pazartesi oynanacak olan Yeni Malatyaspor – Trabzonspor mücadelesinin stadının değişmesi için TFF’ye başvuru yapacağı iddia edilmişti.

YouTube Haber arası

 

Trabzonspor Yönetimi, pazartesi günü Malatya'da oynanacak olan Yeni Malatyaspor - Trabzonspor müsabakası öncesi Yeni Malatya Stadyumu'nun zeminin 15 gün önceki çekilen fotoğrafı bahane ederek futbol oynamak için çok elverişsiz olması nedeni ile Türkiye Futbol Federasyonu’na bir başvuru yapmayı hedefliyor.

 

Trabzonspor Yönetimi’nin müsabakanın Malatya’ya yakın olmak üzere herhangi bir şehir stadyumunda oynanması yönünde Türkiye Futbol Federasyonu’na sunmak üzere bir rapor hazırladığı da ayrıca iddia edildi.

 

 

 

Yeni Malatyaspor resmî sosyal sayfasında son noktayı koyarak stad zeminin bakıma alındığı ve sıkıntı olmadığını duyurdu.

 

Yeni Malatyaspor 

Karagümrük maçı sonrası bakıma aldığımız stat zeminimiz Pazartesi günü karşılaşacağımız Trabzonspor müsabakasına hazır! 

 

#AlgıDeğilDoğru

 

Malatyaspor taraftarları ise Ne oluyor bu Trabzonspor’a Her Malatya maç öncesi ayrı bir algı peşinde diye....

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mahmut 07 Şubat 2021 07:43

    Kusura bakmayın ama 15 gunde hiç bir zemin bu şekilde düzelmez. Çim olmayan yere boyalı halı saha malzemesi dökerseniz böyle görünür. Seyirci yok zaten ha Kayseri de oynanmiş ha Malatya da oynanmış ne farkeder. Zemine bağlı bizde de Trabzon'da da bir futbolcu sakatlanirsa hesabını kim ödeyecek.