casino siteleri

Nuri Anaç 37 yıldır yürüttüğü başkanlığa yine seçildi

Bölge Haber Girişi : 01 Ocak 2018 14:51
Nuri Anaç 37 yıldır yürüttüğü başkanlığa yine seçildi
Adıyaman Kasaplar ve Besi
Adıyaman Kasaplar ve Besiciler Odası Başkanı Nuri Anaç, 9 dönem yürüttüğü başkanlığa 10’uncu kez yeniden seçildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği toplantı salonunda gerçekleştirilen Adıyaman Kasaplar ve Besiciler Odasında 1981 yılından beri başkanlık yapan Nuri Anaç seçime tek liste halinde girdi. Adıyaman’da 37 yıldır başkanlık görevini yürüten Nuri Anaç, tek liste halinde girdiği seçim ile birlikte 4 yıl daha başkanlık görevini yürütecek. Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ziya Duranay’ın divan başkanlığında gerçekleştirilen genel kurulda odanın gelir, gider ve faaliyet raporu okunarak onaylandı.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Adıyaman Kasaplar ve Besiciler Odası Başkanı Nuri Anaç, tek liste halinde girdiği seçimlerin kasap ve besici esnafı başta olmak üzere Adıyaman ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ziya Duranay, Nuri Anaç’ın Adıyaman’ın en uzun süreli başkanlık yapan oda başkanı olduğunu belirterek, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha sonra konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Adil Alan ise, Adıyaman’a hizmet noktasında ortak hareket ettiklerini belirterek, “2018 yılı içerisinde Adıyaman’da organize besicilik organize bölgesi kurulması için çalışmaları tamamlamak üzereyiz. Yerimizi belirledik. Kuyulu köyünün yakınlarında 3 bin 200 dönümlük alan üzerinde organize besi bölgesi kurulmuş olacak. Orada en az 100 adet ahır oluşacak. Bize başvuru yapan her bir ahır için 1 milyon TL desteğimiz olacak. Hedefimiz orada 30 bin civarında hayvanı besleyebilmektir” dedi.

Genel kurulda uzun yıllar esnaflar yapan kişilere, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Adil Alan’a, Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat’a ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’ya teşekkür plaketi verildi.

Genel kurula Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat,Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve esnaflar katıldı.