casino siteleri

O Artık Malatyalı

Spor Haber Girişi : 09 Haziran 2021 17:18
O Artık Malatyalı
Anadolu Efesli Simon´a Malatya´dan hemşehrilik beratı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Anadolu Efes Basketbol Takımı´nın 44 numaralı Hırvat oyuncusu Krunoslav Simon´a fahri hemşehrilik beratı verilmesine yönelik gündem maddesini görüşerek kabul etti.

Deprem konutları


Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı´nda gerçekleştirildi. Toplantıda, Anadolu Efes Basketbol Takımı´nın 44 numaralı Hırvat oyuncusu Krunoslav Simon´a fahri hemşehrilik beratı verilmesine yönelik gündem maddesini görüşülerek kabul edildi. Anadolu Efes Basketbol Takımının Avrupa´da gösterdiği başarıda büyük pay sahibi olan, Türkiye´ye geldiği ilk günden itibaren 44 numaralı forma ile mücadele eden ve kendini Malatyalı olarak gördüğünü belirten Krunoslav Simon da karar sonrası 10 Haziran Perşembe günü Malatya´ya gelecek.

Malatya ile özdeşleşti, Malatyalı oluyor
2017 yılından bu yana Anadolu Efes Basketbol takımında 44 numaralı formayı giyen, taraftarlar tarafından Malatyalı diye tezahüratlar yapılan ve attığı basketler sonrasında `Malatya Malatya bulunmaz eşin´ türküsünü salonlarda tüm taraftarlara dinlettiren, kente olan ilgisini her fırsatta dile getiren ve kentin tanıtımına katkıda bulunması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından ünlü Basketbolcu Krunoslav Simon´a fahri hemşehrilik beratı veriliyor.

YouTube Haber arası


Anadolu Efes´in başarılı oyuncusu Krunoslav Simon´un Malatya´nın tanıtımına büyük bir katkı yaptığını söyleyen Başkan Gürkan, "Anadolu Efes, Avrupa Şampiyonu olduğu zaman 44 numaralı formayı giyen ve Malatyalı olduğunu belirten Simon´u arayarak tebrik ettik. Ayrıca Malatya ile ilgili duygu ve düşüncelerinden dolayı da ayrıca teşekkür ettik. Perşembe günü Malatya´ya gelecek olan Krunoslav Siman´a Malatya olarak bir jest yaparak fahri hemşehrilik beratı vermek istedik" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Malatyalı 10 Haziran 2021 18:54

    İnşallah Selahattin Başkan bu olayıda asvalt olayına benzetmez Anadolu Efes takımının hepsi Malatyalı oldu diye….