casino siteleri

Ömer Faruk Öz nabız mı yokluyor?

Siyaset Haber Girişi : 11 Kasım 2022 10:57
Ömer Faruk Öz nabız mı yokluyor?
Eski vekil Öz nabız mı yokluyor?

2023 genel seçimlerine doğru eski siyasetçilerin saha çalışmaları hız kazandı.

Deprem konutları

23. 24.dönem Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarına ziyaretler gerçekleştirmeye başladı.

 

Uzun bir aradan sonra sahada fotoğraf veren Öz’ün bu ziyaretleri kamuoyunda “Ömer Faruk Öz 2023 seçimleri için nabız mı yokluyor” yorumlarını da beraberinde getirdi.

 

Ömer Faruk Öz kimdir?

Ömer Faruk Öz, 5 Ekim 1966'da Malatya Pütürge'de doğdu. Babasının adı Ali Balo, annesinin adı Ayişe'dir. Yönetici; AÜ İşletme Fakültesi'ni bitirdi. Yüksek...

Ömer Faruk Öz, 5 Ekim 1966'da Malatya Pütürge'de doğdu. Babasının adı Ali Balo, annesinin adı Ayişe'dir.

      Yönetici; AÜ İşletme Fakültesi'ni bitirdi. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü'nde tamamladı.

      Köy Hizmetleri'nde Şube Müdürü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Genel Müdürlüğü'nde Hesap İşleri Müdürü, Personel ve Sosyal İşler Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2004'te İstanbul Fatih Belediye Meclis Üyeliğine seçilerek, Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkanvekilliği görevlerini yürüttü. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. İstanbul Belediyesi'ne bağlı İktisadi Teşekküllerinde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanvekilliği, Mahalli İdareler İşveren Sendikası Denetim Kurulu Üyeliği, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Kurucu Üyeliği görevlerinin yanısıra İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Türkiye Kürek Federasyonu ve Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

      23.ve 24. Dönem'de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı İdare Amiri oldu.

      Orta düzeyde İngilizce bilen Öz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.