casino siteleri

Önce Sarhoş AKP'li dedi Sonra değilmiş dedi

Siyaset Haber Girişi : 24 Mayıs 2021 22:30
Önce Sarhoş AKP'li dedi Sonra değilmiş dedi
Önce Sarhoş AKP'li dedi değilmiş dedi Şimdi Özür bekleniyor Başkandan

Malatya İyi Parti İl Başkanlığı giriş katının camlarının bir şahıs tarafından kırıldığı ve İyi Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş olayı araştırmadan direk Ak Parti'yi suçlayarak başta AKP'li sarhoş diyerek daha sonra ise hiç bir parti ile bağlantısı olmadığını ifade etti.

Deprem konutları

 

İyi Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş olay sabahında sosyal medyada yaptığı açıklamada "Dün gece AKP li sarhoş bir serseri partimize saldırıda bulunmuş ve giriş camlarını kırmıştır.
Bu saldırılar bizleri yıldıramaz. Akp nin sarhoş ve ayyaşları ile ugraşacak zamanımız yoktur. Ancak bu eylemlerin sorumlusunun iktidar olduğunun farkındayız. Gereğini millet yapacaktır." dedi.

 

Malatya Valiliği yazılı açıklama yaparak 23.05.2021 tarihinde saat 03.10 sıralarında Malatya İl Emniyet Müdürlüğü haber merkezi tarafından, İyi Parti Malatya İl Başkanlığının da içerisinde bulunduğu iş merkezinin giriş katının camlarının bir şahıs tarafından kırıldığı bilgisi alınması üzerine, güvenlik ekipleri tarafından olay mahallinde yapılan çalışmalar ve elde edilen kamera görüntülerinin incelenmesi neticesinde;
Olayı gerçekleştiren şahsın V.Ş. isimli kişi olduğu tespit edilmiş olup şüpheli şahıs saat 03.25 sıralarında yakalanarak Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınmış ve sonrasında çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır

 

YouTube Haber arası

İyi Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş yeni bir yazılı açıklama yaparak Partimize Pazar günü saat 03:15 civarında camlarını kırmak suretiyle eylemde bulunan şahsın ailesi partimize gelerek özür dilemiş ve şahsın kullandığı maddenin etkisiyle yaptığını, eylemi farkında olmadan gerçekleştirdiğini beyan etmişlerdir.
         Her ne kadar bu olayın ilk bilgilerinde bir siyasi parti sempatizanı olması nedeniyle yapmış olduğu düşünülse de bunun böyle olmadığı, ailesi tarafından beyan edilmiştir. Yapılan eylemin, hiçbir siyasi parti ile ilgisi bulunmadığı süreç içerisinde anlaşılmıştır.
            Bu bakımdan bütün siyasi parti yetkilileri ve yanımızda olan eylemi kınayan Malatyalı hemşerilerimize teşekkür ediyor, olayın siyasi bir bağlantısının olmadığını kamuoyuna bildiririz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.