casino siteleri

Online damat, düğününe görüntülü bağlantı ile katıldı

MAGAZİN Haber Girişi : 31 Mayıs 2022 13:19
Online damat, düğününe görüntülü bağlantı ile katıldı
Sivas´ın Şarkışla ilçesinde bir damat adayı, vize problemi yaşayınca Almanya´da ki düğününe cep telefonu ile görüntülü bağlanarak k
Sivas´ın Şarkışla ilçesinde bir damat adayı, vize problemi yaşayınca Almanya´da ki düğününe cep telefonu ile görüntülü bağlanarak katıldı.
Sivas´ın Şarkışla ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Alperen Polat, kendi düğününe cep telefonu aracılığı ile görüntülü bağlantı yaparak katılmak zorunda kaldı. Geçtiğimiz aylarda Almanya´nın Hauptsrabe kentinde yaşayan Kübra Polat ile nişanlanan ve resmi nikahını Polat, Almanya tarafından kendisine vize verilmeyince geçtiğimiz gün Almanya´da gerçekleştirilen düğününe katılamadı. Polat bedenen katılamadığı düğününe cep telefonu aracılığı ile görüntülü bağlantı yaparak katıldı. Polat, kuaförde başlayıp salonda biten düğünü 8 saat boyunca adım adım cep telefonundan katip etti. Vize problemi nedeniyle düğünlerinde bir araya gelemeyen çift, önümüzdeki günlerde Sivas´ta yeniden bir düğün gerçekleştirmeyi planlıyor.
Başına gelen ilginç durum yüzünden online damat olarak anılan Alperen Polat, buruk bir düğün yaşadığını belirtip, "Eşimle nişanlandık, resmi nikahımızı yaptı. Almanya´da ve Sivas´ta birer düğün planladık ve tarihleri belirleyip davetiyelerimizi dağıttık. Ancak vize alamadığım için Almanya´da planlanan düğünüme katılamadım. Bende kuaföründen salonuna kadar 8 saat boyunca whatsapp üzerinden düğüne katıldım. Benim için buruk bir düğün oldu. Eşimin yanında olmak isterdim. Önümüzdeki günlerde Sivas´ta yeniden düğünümüzü yapacağız. İnşallah orada birlikte ve mutlu olacağız" dedi.