casino siteleri

Orduzu'da su istiyoruz isyanı

Özel Haber Haber Girişi : 26 Temmuz 2021 13:20
Orduzu'da su istiyoruz isyanı
Malatya Merkeze 4 KM uzaklıkta olan Orduzu Kaldırım mahallesinde oturan vatandaşlar, evlerinde su olmadığı için yaz sıcağında bidonla evlerine su taşıyor.

Mahalleliler  çekilen susuzluk çilesinin bir an önce bitmesini bekliyor. Haber verilmeden kesilen suyun bir an önce akmasını isteyen Mahalle sakinleri, "başka bir mahalle olsaydı acaba bu sorun bu kadar devam eder miydi" diyerek tepkilerini dile getiriyor.

YouTube Haber arası

 


Kavurucu sıcakta suya hasret olan vatandaşlar, "21. Yüzyılda 20 yıldır su sorunu yaşıyoruz. yetkilileri göreve davet ettiğimizde, mahallenin tepe bölgelerine su basıncının yetmediğini ifade ediyor. Bu şekilde komik açıklamalarla bizi geçiştiriyorlar. Nere olursa olsun bir belediyenin görevi vatandaşını sussuz bırakmamak" diyerek şikayetlerini dile getiriyor.


Maski'ye şikayetlerini bildiren mahalle sakinleri Maski ile ilgili, "bir sıkıntı varsa ve sende Büyükşehir'in bir kurumuysan gelip çözeceksin su problemimiz" diyerek feryat ediyor. "Elektriksiz yaşanabilir ancak susuz yaşanmaz" diyen mahalleliler, su sıkıntısı devam ettiği taktirde insanlarda hastalıkların baş göstereceğini ve bu durumun da tek sorumlusu Maski olduğunu dile getiriyor.
Maskiye şikayet edince her defasında farklı sebepler ileri sürüldüğünü ifade eden vatandaşlar, "Maski'nin görevi su sorunu olan bölgelerde sorunun nedeni ile ilgili sebep ileri sürmek değil ileri sürdüğü sebepleri ortadan kaldırmaktır" diyerek taleplerinin bir an önce cevap bulmasını bekliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.