casino siteleri

ORDUZU KALDIRIM 'EVET' REKORUNU KIRDI

Siyaset Haber Girişi : 17 Nisan 2017 21:49
ORDUZU KALDIRIM  'EVET' REKORUNU KIRDI
MALATYA SANAL HABER

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için Türkiye referanduma gitti. Halk oylamasında Türkiye geneli sisteme Evet diyenlerin oranı %51.4 oldu. Sonuç itibariyle değişimin ve dönüşümün halktan onay alması büyük bir başarıdır. Şimdi halk oylamasında gözler rekor kıran sandıklara çevrildi.

Deprem konutları

Malatya %69.6 ile Evet derken Malatya'da rekor Evet alan bölgeler de tek tek belli olmaya başladı. Yüzdelik olarak fazla oy çıkarmak aynı zamanda o bölgelerdeki çalışmalara bağlamak mümkündür. Türkiye genelinde bazı illerde hayır oyunun çıkmasının faturası o ilin Ak parti teşkilatına bağlanırken Malatya'da teşkilatın sistemli ve yoğun çalıştığı görülmektedir. Gözler halkın %92'sinin Evet oyu verdiği Orduzu'ya ve Evet'in %97 ile rekor kırdığı Kaldırım mahallesine çevrildi.

YouTube Haber arası

Battalgazi Belediyesi meclis Üyesi Abuzer Altın, Orduzu da ve Kaldırım da  rekor kırdığını belirterek halkımız bir kez daha sayın Cumhurbaşkanımızın Reisimizin yanında yer aldığını ifade etti. Altın, "Kaldırım halkı rekor kırarak Cumhurbaşkanına sahip çıkması bizleri gururlandırdı ve aynı zamanda duygulandırdı. Halkımız ne olursa olsun ferasetini konuşturdu " dedi.