casino siteleri

Orduzu'ya Yazık Değil mi?

Özel Haber Haber Girişi : 04 Eylül 2021 17:23
Orduzu'ya Yazık Değil mi?
Orduzu'ya Yazık Değil mi?

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım sosyal medyada Belediye Başkanlara seslenerek "Beydağı’nda boşa akan suyu Orduzu'ya taşımak çok mu zor?" dedi.

YouTube Haber arası


ORDUZU'YA YAZIK DEĞİL Mİ?


     
   Başkan Yıldırım" Her gün nikahtan nikaha , düğünden düğüne koşacağınıza , köylere gidip kendi kendinize kurbanlar kestireceğinize biraz da proje üreterek belediye başkanı olduğunuzu insanlara  hatırlatın. Orduzu göletinin bu hali sizi rahatsız etmiyor mu?


Bu göletin acilen çevre düzenlemesi ile birlikte daha çok su tutması için ıslah edilmesi lazım.
Fuzuli caddesinde , Kernek meydanında yere gömülen temellerde atan suyu ,Beydağı’nda boşa akan suyu Orduzu'ya taşımak çok mu zor?

 

    Tek yeşil kalan Orduzu'da ağaçları kendi kaderine bırakamazsınız ! Oradaki çiftçilerimizi mağdur edemezsiniz !
     Göletin bu hali Arslantepe’ye , Tabiat Parkına ve Hayvanat Bahçesine yakışıyor mu ?

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Eco 04 Eylül 2021 18:04

    Sayın başkanım bu sorun yıllardır Orduzu göletinin sorunu tabiat parkı sayın cumhurbaşkanımız değerimiz Özalımızın ismini taşıyor. Malatyamızın reklam yüzü , merkezdeki tek sosyal ve mesire alanı yazık yazık bu tür konulara duyarlı olduğunu zu biliyoruz. İyiki varsınızki bu sorunlar dile geliyor tartışma ve gündem konusu oluyor. Sağolun

  • Ahmet Eryılmaz 04 Eylül 2021 17:59

    Orduzu Pınarbaşı bu sene çok kötüydü ve bakimsizdi suların üstünde ölü balıklar vardı Malatya belediyesine hiç yakışmadı ve İstanbul'dan geldim öyle görünce çok üzüldüm çok bakımsız kalmış

  • Harun 04 Eylül 2021 17:40

    Orduzunun yolları bozuk, suyu akmaz, göleti kurutulur, mezarlığı yıkılıyor, doğalgaz sorunlu. Ölüsüne de dirisine de eziyet ediyorlar. Ama Orduzu herşeye rağmen yüzde 80 Reis'e oy veriyor. Yeryüzünde böyle bir sadakat yok.

  • Ahmet 04 Eylül 2021 17:29

    Çok zor değil, iki kazma vurunca fuzuliden orduzuya akarsu hattı açılır