Osman Güder Battalgazi'mizin geleceğine hep birlikte imza atacağız"

Siyaset Haber Girişi : 05 Mart 2019 22:58
Osman Güder Battalgazi'mizin geleceğine hep birlikte imza atacağız
Osman Güder, 31 Mart'ta g

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, hizmet için yola çıktıklarını ifade ederek, "Battalgazi'mizin geleceğine milletimizle birlikte imza atacağız" dedi.

Sanal Instagram haber içi

 

Osman Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Güder, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Mimar Sinan ve Aslanbey ve Halep Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

 

Esnafları tek tek gezen ve onlara 'hayırlı işler' dileyen Güder, ziyareti esnasında Rahmi Akıncı İlkokulu öğrencilerinin 'Askıda Ekmek' projesine sundukları desteğe katkı sağladı. Ziyareti esnasında öğrencilerle karşılaşan Güder, miniklerle birlikte fırına girdi.

 

Minik öğrencilerin yaptıkları çalışmayı takdir eden Güder, "Rahmi Akıncı okul müdürümüz ve öğretmenimiz, öğrencilerimizle beraber Battalgazi Belediyemizin 'Askıda Ekmek' projesi kapsamında başlatmış olduğu bu hayır işine katkıda bulunuyorlar. Yavrularımızın bu duyarlılığa sahip olmaları bizi duygulandırdı. Esnaflarımız Battalgazi’mizin önemli bir değeri,bereketi. Esnafımıza katkı sunacak yeni proje ve yatırımlarımızı yeni dönemde birer birer hayata geçireceğiz" dedi.

 

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder daha sonra Doğanyol Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Conger'i ziyaret etti.

 

Burada konuşan Güder, "Muhtarlar toplumda çok önemli bir görevi ifa ediyorlar. Belki kendi bulundukları mahallerde kendi çocuklarına göstermedikleri ilgiyi mahalleliye gösteriyorlar. Mahallede bir sorun oluştuğunda ilk ulaşılan kişi muhtar" ifadelerini kullandı.

 

Malatya'da 13 ilçede Cumhur İttifakı'nın adaylarının olduğunu kaydeden Güder, "Tüm ilçelerde Cumhur İttifakı adaylarının en üst oy oranıyla sandıktan çıkması için elimizden geleni yapıyoruz. Dost ve arkadaşlarımızda bu katkıyı veriyorlar. İnşallah bundan da hiçbir endişemiz yok. Büyükşehirde Selahattin Gürkan başkanımız, Battalgazi'de ve diğer ilçelerimizde de Cumhur İttifakı adaylarının en yüksek oy ile göreve seçileceklerine inanıyoruz" şeklinde konuştu.

 

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, sivil toplum kuruluşu ziyaretleri kapsamında Malatya İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mustafa Özkan ve yönetimini ziyaret etti. Osman Güder, "Malatya İlim Yayma Cemiyeti gibi sivil toplum örgütleri gerçekten milli ve manevi değerlerimizi ayakta tutma adına özellikle genç nesli yetiştirme açısından çok önemli görevleri ifa ve icra ediyorlar. Özellikle farklı illerden gelip, başka illerde öğrenim gören insanlara ev sahipliği yapmak, onlara evini, ocağını açmak çok önemli bir görevdir. Bizde, 31 Mart'tan sonra Battalgazi'mizde belediye başkanı seçilirsek, bizimde böyle sivil toplum örgütlerine katkı sunmamız gerektiğine inanıyorum. Bu önemli bir hayır vazifesidir. Bu hayrın içerisinde o ilde bulunan tüm kurum ve kuruluşların bu hayrın içerisinde bir tuzunun olması gerektiğine inanıyorum" diye konuştu.

 

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder daha sonra Akpınar Aslantepe Caddesi'nde esnaflarla bir araya geldi.

Güder, esnaflarla gerçekleştirilen toplantıda, "Akpınar, Malatya'nın birliğinin sağlandığı yerdir. İnsanlar hangi mahalleden gelirlerse gelsinler buluştukları mekan, Akpınar'dır" dedi.

 

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, esnaflarla bir araya geldikten sonra 'Baskilliler Buluşması'na katıldı. Düzenlenen etkinlikte konuşan Güder, "Başta Aslantepe Höyüğümüz olmak üzere tarihi eserlerimize, kültürel mirasımıza sahip çıkarak, Battalgazi'mizi turizmin merkezi haline getirmek için beraberce çalışacağız. Baskil'in karşısında sahil şerit yolumuzu hep beraber Malatya'mızın, Battalgazi'mizin, Baskillilerin hizmetine sunmak için çaba sarf edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

 

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder daha sonra Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile birlikte Alişar ve Pınarlı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

 

31 Mart'ta Türkiye'nin önemli bir seçime gideceğini dile getiren Güder, "Türkiye'de oy oranı olarak birinci sıraya yükselmek istiyoruz. Buda sizlerin desteğiyle olacak. İnşallah siz bizim elimizi sandıklarda ne kadar güçlü kılarsanız, bizde o güçlü elimizi hizmete dönüştürme adına çalışacağız. Bu anlamda da Battalgazi'mizin geleceğine milletimizle birlikte imza atacağız. Biz işimize bakıyoruz. Biz, milletimize nasıl hizmet edebiliriz onun çabası içerisinde olacağız" dedi.

 

İlhan içen  haber arası

Güder, 6 Mart Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14.30'da Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin yanındaki miting alanında Malatyalılarla buluşacağını anımsatarak, "Cumhurbaşkanımız Malatya'yı çok seviyor. Büyük iller hariç 18 defa Malatya'da geldi. İnşallah Çarşamba günü de biz Malatyalılar olarak kendimize yakışanı yapacağız ve cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Hepinizi oraya davet ediyoruz" diye konuştu.