Öznur Çalık’ı Elazığ’da vekil görmek istiyorlar

Özel Haber Haber Girişi : 05 Şubat 2020 00:15
Öznur Çalık’ı Elazığ’da vekil görmek istiyorlar
Öznur Çalık’ı Elazığ’da v

Elazığ’da Malatya Ak Parti Milletvekili Öznur Çalık gündem oldu.

Sanal Instagram haber içi

Sosyal Medyada Elazığlılar Çalık’ı Elazığ Milletvekili olarak görmek istediklerini yazdılar. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’da bir açıklama yaptı.

 

Dün bazı basın organlarında çıkan, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın açıklamaları doğrultusunda Malatya’da 5 İlçenin Afet Bölgesi İlan edildiğine dair iddialar üzerine Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları açıklama yaptı.

Afet Bölgesi diye bir tanımın olmadığını herkes çok iyi biliyor. Afete maruz olan bölge var. 7269 nolu kanun var. Birde bir genel hayata etkililik yasası var. İlk gün Elazığ zaten genel hayata etkililik alanı ilan edildi. Dün Malatya’da genel hayata etkililik 5 ilçe alındı. Bunu afet bölgesi ilan edilmiş gibi yansıtıldı maalesef. Malatya milletvekilimiz Öznur hanım açıklama yapmıştı. Biz kendileriyle de görüştük. Afet bölgesi açıklamanızın olduğunu, bunun yanlış bir açıklama olduğunu söyledik. Kendisi de bizlere  böyle bir açıklamasının olmadığını genel hayata etkinlik alanı ilanıyla ilgili hemşehrilerimize bilgi verdiğini iletti.

 

İşte Sosyal medyada Elazığlıların attıkları twitler

 

 

Dört tane milletvekili bi tane Öznur Çalık olamadınız. Biz merkezi afet bölgesi yapamazken kadın Malatyanın ilçelerini afet bölgesi ilan ettirmiş valla helal olsun. Bizimkilere gelince onlar anca torpillerle uğraşsınlar ????????????

 

5 Milletvekili 1 Öznur Çalık etmedi... 

Ateş Elazığ'da Yandı, Malatya'da Duman Çıktı..

 

Elazığ her zamanki gibi maalesef sahipsiz... Siyasî güç böyle bir şey... İçişleri bakanı Sayın Süleyman Soylu afet bölgesi ile hayatı durduramayız diyor ama Öznur Çalık bal gibi olur diyor.

 

Elazığ'ın valisi, belediye başkanı, diğer vekillerin çok bir şey yapmasına gerek yok. Malatya vekillerini, Öznur Çalık'ı ve çalışma tarzını incelemeleri Elazığ ve Elazığlı için kafi olacaktır. Önlerinde tuttuğunu koparan, şehrini ihya eden güzel örnekler var!

 

İlhan içen  haber arası

Bizim beşi bir yerde vekillerimizi Malatya’ya verelim.,Öznur Çalık vekilimizi bize versinler varsında Afet demesinler#Öznurçalık