casino siteleri

Padişah mı sorun çözen Başkan mı?

Özel Haber Haber Girişi : 28 Ocak 2021 16:23
Padişah mı sorun çözen Başkan mı?
Padişah mı sorun çözen başkan mı?

Maldia Dergisi'nin 4 ayda Selahattin Gürkan ile ilgili çarkı Cumhuriyet tarihine geçti. Önce Başkan Gürkan'ı padişah tasviri ile çok ağır eleştirip 4 ay sonra Belediye Basın ekibinden dahi daha fazla övgülerle kapağa taşıması dikkat çekti.

YouTube Haber arası

 

Önce reklam alamadığını ve bu yüzden Büyükşehir Belediyesi tarafından mahkemeye verildiğini yazan Maldia Dergisi imtiyaz sahibi Bayram Güder'in 4 ayda padişahtan sorun çözen başkana gelmesi akıllara Maldia Dergisi'nin yeni reklam anlaşması yaptığı geldi.

 

Reklam almadan önce Padişah tasviri ile çıkan derginin reklamdan sonra bu kadar övgülü kapağa çıkması medyanın ne hale geldiğini açık bir şekilde gösteriyor.

 

Eylül Sayısındaki dergide 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan'ın gün geçmiyor ki keyfi ve tevazudan uzak bir davranışına denk gelmeyelim!

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’ın şu günlerde ego savaşlarına bir yenisini daha eklediğine şahit olduğumuzu üzülerek görüyoruz. 

 

Yanında kişisel hizmetinde bulunan Belediye personellerini maaşını kendi cebinden veriyormuşçasına, birçok kez şahit olunduğu üzere ezen Gürkan, Ak Parti’nin mottosunda altını çizdiği ‘tevazu’ kelimesinden oldukça uzaklaşmış durumda.

 

Gittiği ilçe ve mahalle ziyaretlerinde kurbanlar kestirme ve kendisini tek sıra halinde karşılatma geleneğini sürdüren Başkanın halktan kopuk, tepeden bakmacı bu politikadan dolayı başı çok ağrıyacak gibi görünüyor. 

 

Millet hizmet bekliyor, Büyükşehir reklam peşinde!’ yorumlarına neden olan bu tutumun bizzat Sayın Gürkan’ın talimatıyla icra edildiği konuşuluyor!

 

-Yolumuz yok

 

-Şehircilik adına tek bir eli ayağı düzgün projemiz yok

 

-Yeşil alanımız yok

 

-Alternatif yerleşim merkezlerimiz yok 

 

-Alt yapı yok,

 

- Proje geliştirme kabiliyetimiz yok

 

Ama reklam çok!

 

 

Ocak Ayında ise 

Her geçen zaman büyüyen, bu büyümesine paralel tarihine sıkı sıkı bağlı kalan kadim kent Malatya’mızın yöneteni durumdaki Büyükşehirler Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile yeni sayımızda dikkat çekeceğini umduğumuz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin başına geçtikten sonra oluşturduğu ekonomik modelle kısa sürede başarıyı yakalayan Selahattin Gürkan’ın; hizmetleri tek elden, doğru ve ihtiyaca göre yönlendirilmesi noktasında da başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

 

Gürkan’ın şu günlerde özellikle kent içi trafiği rahatlatma adına hafif raylı sisteme, yine sıkışan kent içi trafiğe can damarı olacak kuşak yollarına, Malatya’ya yakışır bir fuar alanına ve Karakaya Barajı kıyısını cazibe merkezi haline getirmek gibi meşakkatli gerektiren çalışmaları sürüyor.

 

Malatya için hayati önemde olan bu projelerin Selahattin Gürkan için başkanlık kariyerinin önem taşıyan yatırımları olduğunu söyleyeyim.

 

İçerisinden geçtiğimiz bu zor sürece, yatırımları zorunlu olarak durdurulmasına rağmen, Başkan Gürkan Büyükşehir'in temposunu durdurmaya ön niyetli görünmüyor.

Özellikle şehir içi trafiği rahatlatmak işine uzun mesai harcayıp, bu işe Kafa patlattığını öğrendiğimiz Gürkan'ın bir kaç ay içerisinde trafikle ilgili sürpriz yatırımları ardı ardına açıklayacağı konuşuluyor.