casino siteleri

Personel tepkili Sendika teşekkür turunda

Özel Haber Haber Girişi : 30 Haziran 2022 23:32
Personel tepkili Sendika teşekkür turunda
Personel tepkili Sendika teşekkür turunda


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan personeli toplayarak verdikleri teklifleri kabul etmeleri ve dışarda çok sayıda işsiz olduğunu İşkur'a 52 bin işsiz olduğunu söylediği iddia edilmisti. Personele arkadan alkış sesi az geldiğini Başkan Gürkan'ın İşçilerden zorla alkış istetiği iddia edilmişti.

Deprem konutları

 


HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz ve HAK-İŞ Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Tesadüf mü yoksa daha önce mi planlandığı bilinmeyen bu ziyaret Toplu iş Sözleşmesinin yapıldığı günlere denk gelmesi ilginç karşılandı. Büyükşehir Belediyesi işçileri sendikanın işçilerden yana olmasını istiyor. 

 

Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanlığı tarafından basın kurumlarına gönderilen bülten 

 

Başkan Gürkan ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “İşçilerle Büyükşehir Belediyesi olarak biz bir aileyiz. Onlar ailenin fertleridir. Onların birlik, beraberlik ve dayanışması bu aileyi yüceltecektir. Bu ailenin yüceltilmesinde en büyük pay işçi kardeşlerimizindir. Sosyal barışın adaptasyonu noktasında, çalışma barışının korunması noktasında işçi ücretlerinin dengelenmesi noktasında ilgili arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz çalışmalarda azami titizliği ve hassasiyeti gösterdiler. İşçilerimizin memnun olacağı ve bizlere takdir duygularıyla dönüş yaptıkları bir tablo ortaya çıktı. Bunların detaylarıyla ilgili arkadaşlarımız son değerlendirmeyi yapacaklardır. Sayın Genel Başkan Yardımcımızı burada görmekten ve değerli çalışma arkadaşlarımızla birlikte olmaktan büyük onur duymaktayım” dedi. 

YouTube Haber arası


Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz, “Sayın Başkanıma ve çalışma arkadaşlarına özellikle çalışanlarımızın hak ve hukuklarının tespiti ve teslimi hususunda göstermiş oldukları hassasiyetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemizde çalışan ve sendikamızın üyesi olan arkadaşlarımızın toplu sözleşme süreçleriyle ilgili Sayın Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Sayın Başkanımızın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Battalgazi Belediye Başkanı olarak geçmişte yapmış olduğu hizmetler vesilesiyle milletimiz adına, Malatyalı hemşerilerimiz adına aynı zamanda çalışanlardan yana her zaman ve her zeminde ortaya koymuş olduğu irade vesilesiyle Konfederasyonumuz ve Sendikamız adına çalışanlarımız için çok teşekkür ediyorum. Bu bakış açısıyla bugün çok güzel bir noktaya geldik. Sayın Başkanıma teşekkür ediyorum. Allah çalışmalarında kolaylıklar nasip etsin” şeklinde konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Feridun 01 Temmuz 2022 21:53

    Büyükşehir personeli ne belediye başkanın ne sendika başkanın ne vekillerin ne il başkanlığın umurunda yıllarca hep görmezden geldiler

  • Fas fakir 01 Temmuz 2022 21:43

    Hakkımızı sendika değil bir tekYeniden Refah Partisi Malatya İl başkanı Bilal Yıldırım savunuyor

  • Mağrur belediyeci 01 Temmuz 2022 18:43

    Asgari ücret 5500 oldu. Bakalım belediye daha zamlı maaşlarını alamadan eriyen personellerine bir güzellik yapacakmı?

  • Mehmet şanlı 01 Temmuz 2022 14:45

    Sayın Başkan beden sendika birde kültür AŞ de çalışanlara bakın belediyenin en az maaş alan birimi kültür AŞ dir

  • Totm 01 Temmuz 2022 14:17

    Bünyamin bey nerede acaba yardımcısıni göndermiş. Hani Ankara'ya gitmişti. Bence bu sendikaya üye olan arkadaşlar görün bu dalavereyi ve derhal bünyamin beyin sendikasindan istifa edin derim. Biz kurumumuzda oyle yaptık. Adamlar sizin sözleşmenizden çok sizlerden aldıkları güç ve aidatlarla makamlarının pesindeler.

  • Mustafa benli 01 Temmuz 2022 12:09

    Hakkın korkusu dillerinde dunyayıyı keybetme korkusu kalplerinde olanların hakkı savunacalarınımı sanıyosunuz

  • Kayısıkentli 01 Temmuz 2022 11:53

    Belediye çalışanları sendika seçimlerinde oy verirken düşünselerdi

  • Gürkan 01 Temmuz 2022 00:28

    Belediye çalışanları Selahattin Gürkan’ın dayattığı rakamları kesinlikle kabul etmiyorlar. Şayet sendika Gürkan’ın dayattığı rakamlara imza atarsa sendikadan toplu istifalar gerçekleşecektir. Bizlerden zorla aldığınız aidatların hakkını verin hakkını

  • Kerem 01 Temmuz 2022 00:27

    Eğer bu sendika başkanı imzalar ise yazıklar olsun ona . Binlerce çalışanın vebali iflah etmez onu. Bu karakter meselesidir. Beni tehdit ediyorlar diye kurtulamaz. O zaman insanların hakkını korumaya soyunmayacak. Ömer olmak lazım Ömer adalet için.

  • Sıradan bir vatandaş 30 Haziran 2022 23:59

    Desenize sendika üyelerini sattı. Bünyesinden beklenen hamle. Daha önce attığı kazığı unutturmadı personele, gene attı ve gol oldu.

  • Salih 30 Haziran 2022 23:56

    Millet istifa eder sendika satarsa işçiyi. Yav Allah aşkına koskoca Cumhurbaşkanı çalışanı enflasyona karşı korurken , adımlar atarken, burada gariban işçiyle uğraşmak Ya da belediye başkanı resmen parti aleyhine çalışıyor anlamındadır. Aslı başkanı yanlış bilgilendirdiler. Alacak o meşhur daire başkanını görevden ve verecek işçinin hakkını olacak kahraman.