casino siteleri

Polat doktor oldu

Malatya Düzenleme Tarihi : 16 Kasım 2022 08:00 Haber Girişi : 16 Kasım 2022 09:47
Polat doktor oldu
Hacı Uğur Polat doktor oldu

Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Belediye eski başkanı Hacı Uğur Polat, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Dalında "Siyonizm ve Kudüs'ün Musevileştirilmesi" konulu doktora tezini tamamlayarak doktor ünvanını aldı.

Deprem konutları

 

İstanbul Beykent Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Dalında doktora çalışmasını yürüttüğü öğrenilen Hacı Uğur Polat, doktora eğitimini tamamlayarak doktor ünvanını aldı.

Hacı Uğur Polat sosyal medyadan yaptığı açıklamada: “Bugün hayatımın anlamlı günlerinden birini yaşıyorum. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Dalında "Siyonizm ve Kudüs'ün Musevileştirilmesi" konulu doktora tez çalışmamı tamamlayarak tez savunmamı gerçekleştirdim ve doktor unvanını aldım. Tez konumun ilk kıblemiz Mescid-i Aksa ekseninde olması bana ayrı bir heyecan ve enerji vermiştir.Bu süreçte bana rehberlik eden kıymetli hocalarıma ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Çalışmaya, üretmeye, anlatmaya ve okumaya devam edeceğiz inşallah.” dedi.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.