Polat, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

Siyaset Haber Girişi : 10 Şubat 2015 16:26
Polat, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı
Yeşilyurt Belediye Başkan

Sidelya Park Toplantı Salonunda gerçekleşen istişare toplantısına Ak Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Ak Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammet Emin Yalçınkaya, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt İlçesi mahalle muhtarları, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Sanal Instagram haber içi

Yeşilyurt Belediyesi daha önce Malatya Park AVM'de açmış olduğu stantla ve Yeşilyurt Belediyesinin resmi internet sitesinde yapmış olduğu halk oylamasıyla büyük ilgi uyandırmış ve Yeşilyurtlu vatandaşların beğenisini kazanmıştı. Halk oylamasının ardından Yeşilyurt İlçesi sınırlarında bulunan 82 mahalle muhtarıyla da bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, başta Seyir Kulesi olmak üzere Yeşilyurt’un sorun ve sıkıntıları hakkında muhtarların görüş ve önerilerini almak için istişare toplantısı gerçekleştirdi.

POLAT, “MUHTARLARIMIZ MAHALLE HAKKINDA BİLGİ VE TECRÜBEYE SAHİP”

Toplantıda değerlendirmede bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,"İlk göreve geldiğimiz günden beridir daha önce de defalarca belirttiğimiz gibi her konuda halkımızın görüşünü alıp istişarede bulunarak hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bugün burada sayın muhtarlarımızla istişare toplantısı yapıyoruz. Çünkü muhtarlar bir mahallenin her türlü sorununu, sıkıntısını bilirler. Halkın ne istediğini, hangi hizmetin nereye nasıl yapılacağı konusunda bilgi ve tecrübeye sahiptirler. Seyir Kulemizle ilgili sizlerin görüş ve önerileri bizim için çok önemlidir. Bundan sonra da yapacağımız her hizmette istişareye devam edeceğiz" diye konuştu.

KAHTALI, “YEŞİLYURT BELEDİYEMİZ HALK NE İSTİYORSA ONU YAPMAYI PLANLAYAN BİR ANLAYIŞA SAHİP”

Toplantıya katılan Ak Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı,"Yeşilyurt Belediyesi halkı ilgilendiren her projede halkın görüşünü alıyor, halk ne istiyorsa onu yapmayı planlayan bir anlayışla hareket ediyor. Seyir Kulesinin Malatya'mıza hayırlı olmasını diliyor ve Yeşilyurt Belediyesine başarılarının devamını diliyorum." dedi.

İstişare toplantısına katılan ve muhtarı temsilen konuşan Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren İse, Yeşilyurt Belediyesi'nin hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti ifa ederek. "Başkanımız Hacı Uğur Polat her konuda bizle fikir alışverişinde bulunuyor kendisine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı,"Sayın Başkanımız Hacı Uğur Polat bugün bir istişare toplantısı düzenleyerek bizlerinde görüşüne başvuruyor. Biz bu tür yaklaşımlardan çok memnunuz. Bu konuda teşekkürlerimi iletiyor başarılarının devam etmesini diliyorum." dedi.

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz," Yerel seçimlerden bu yana 10 aylık bir süre geçti, bu 10 ayda Yeşilyurt Belediyesi hizmet alanında birçok yol kat etti. Başkanımız yaptığı birçok hizmette bizlerle de görüş alışverişinde bulundu. Ben tekrardan başkanımıza teşekkür ediyor başarılarının devam etmesini diliyorum" dedi.

İlhan içen  haber arası

İstişare toplantısına katılan muhtarlar proje birimi mimarları tarafından tasarlanan 11 adet Seyir Kulesi ve Proje Birimi çalışmaları hakkında birim sorumlusu Okan Karakaş tarafından bilgi verildi. Eserleri inceleyen muhtarlar en beğendikleri esere oy kullandılar.