casino siteleri

Polat temel attı Gürkan açtı

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 19 Ekim 2020 23:31 Haber Girişi : 19 Ekim 2020 23:34
Polat temel attı Gürkan açtı
Hacı Başkan temelini attı Başkan Gürkan Açılışını yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapılan yeni İtfaiye Merkezi açıldı.

YouTube Haber arası

 

2018 yılında dönemin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Haci Uğur Polat tarafından temeli atılan yeni itfaiye binasının açılışını da Malatya Büyükşehir Belediyesi Selahattin Gürkan yaptı.

 

Temel atma töreninde açıklama yapan Dönemin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak 180 günlük Acil Eylem Planımızı hazırlarken bu planlardan 112’sini Malatyalı hemşehrilerimiz ile paylaştık. Bu projelerimiz içerisinde, altyapı ve üstyapı çalışmaları, meydan düzenlemeleri, temel atma ve tamamlanan projelerin açılışlarının yapılması vardı. Batı bölgesi İtfaiye Merkezinin temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. Şehri ikiye bölmüş durumdayız. Doğuda Çöşnük bölgesinde bir merkez, batıda da bu bölgemizde bir merkez oluşturacağız. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun. Ama olası bir afete de hızlı bir şekilde müdahale edilmesi çok önemlidir. Daha hızlı hareket etmek için itfaiyemizi iki temel merkeze ayırıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar birçok projenin temeli atarken bazı projelerimizin de açılışlarını gerçekleştirdik. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Malatya’nın dört bir tarafında hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. 2018 Ocak ayı itibariyle bugüne kadar 320 milyonluk bir yatırım gerçekleştirildi. Yıl sonu itibariyle bu yatırım miktarının 400 milyona bulacağına inanıyorum. Malatya için hep birlikte yürüyeceğiz ve Malatyamızı birlikte büyüteceğiz. Temel atma törenimize katılan bütün katılımcılara teşekkür ediyorum” açıklamasında bulunmuştu.

 

 

Açılışını yapan Türkiye’nin en modern itfaiye merkezlerinden birini Malatya’ya kazandırdıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı Türkiye’deki en güçlü itfaiye teşkilatları arasında yer almakta. Yeni itfaiye binamızda teknolojik imkânlardan da en üst seviyede yararlanılmaktadır. İtfaiye araçlarımızın nerede, hangi olaya müdahale ettiği kumanda merkezimiz tarafından takip edilmektedir. Bu yeni binamızın Malatya’mıza ve itfaiye teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulunmuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Tevfik Dilek 20 Ekim 2020 23:56

    Eskiden bir plan proje vardı bilbortlarda büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri temel atma töreni açılış töreni şimdi Selahattin başkan daha eskilerini bitiremedi bile çılgın proje bekliyoruz Selahattin başkan danda

  • Kemal 20 Ekim 2020 08:55

    Selahattin başkan işi kendisine mal etmek için adını değiştiriyor. Bunda yapamamış demek ki. Yüzakı bulvarı sırf bu yüzden altın kayısı bulvarı oldu.

  • Esra 20 Ekim 2020 00:52

    Bunu da başka Başkan’a bağladınız ya sanal haber şaşırıyorum size. Başkan Gürkan geldiği zaman sadece temel atılmıştı başka ne yapmışlardı. Başkanımız güzel bir yer bıraktı Malatyamıza yakışır bir eser bıraktı

  • Kemal 20 Ekim 2020 00:49

    Zaten Başkan Gürkan’ın daha bir projesini göremedik ya Hacı Başkanın ya Ahmet Başkanın yaptıklarını ben yaptım diyor. Hiç emeği geçenlere teşekkür ettiğini görmedim