Prima Ürünleri

Diğer Düzenleme Tarihi : 14 Ağustos 2020 16:08 Haber Girişi : 26 Eylül 2019 10:41
Prima Ürünleri

Tek kullanımlık çocuk bezlerini ilk üreten Victor Mills bu ürünü İlk olarak kendi torunlarında denedi. Ürünlerinin başarısını test eden mucit daha sonra Prima markasını ortaya çıkardı.

Sanal Instagram haber içi

Bebeklerin rahat şekilde gezebilmesi için tasarlanan marka ebeveynlere ise büyük kolaylık sunuyor. Bugün ürünleri dünyanın her yerinde satılıyor.Sahip olduğu ürün yelpazesini her geçen gün genişleten marka bebeklerin ihtiyaçları düşünülerek ürün çeşitliliğini geliştirdi. Prima bebek bezleri ile beraber nefes alan ve koruyucu losyon içerikli ürünlerini de satışa çıkardı.

Prima Bebek Bezi

İlhan içen  haber arası

Bebek bezi denildiği zaman ilk akla gelen firmalardan biri olan Prima, ürünlerini yenidoğan, bebek ve çocuk olmak üzere farklı kategorilerde sunuyor. Marka, bebek bezi ile beraber bebek cildine özel olarak üretilen ıslak havluları da sizlerle bir araya getiriyor. Bebeklerinin rahatlığını düşünen ebeveynlerin ilk tercihleri arasında bulunanmarka bebek ve çocuk bezi konusunda dünyanın en popüler ürünüdür. Hemen https://www.cosmetica.com.tr/prima/ adresine giriş yaparak markanın en sevilen bebek bezlerini satın alabilirsiniz.Bebekleriniz için en uygun seçeneklere hemen göz atabilirsiniz.