casino siteleri

Radyocular ayaklandı Başkan Gürkan’a tepkiler çığ gibi..

Özel Haber Haber Girişi : 30 Ağustos 2021 23:17
Radyocular ayaklandı Başkan Gürkan’a tepkiler çığ gibi..
Radyocular ayaklandı Başkan Gürkan’a tepkiler çığ gibi..

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a önce Kilise şimdi de Radyo tepkisi.

YouTube Haber arası

 

Malatya’da bulunan Surp Yerortutyun Ermeni Kilisesi’ni  Başkan Selahattin Gürkan 28 Ağustos Cumartesi günü, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’ın da katılımıyla açtı. Ağustos Pazar sabahı ise ayin icra edildi. Bu, 1915’ten sonra Surp Yerortutyun Ermeni Kilisesi’nde yapılan ilk ayinmiş. Sosyal medyada, sokakta tepkiler devam ediyor.

 

Millet Bahçesi'nde kurulan 44 Malatya Radyosu'nun yayına başlaması nedeniyle ilk konuk Belediye Başkanı Selahattin Gürkan oldu. Gürkan, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Malatya'nın sesi olan radyomuzda 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel ilk yayınımızı yaptık" dedi.
Radyocular Derneği Başkanı Sinan Cavlak, “Malatya'nın sesi değil, Gürkan'ın sesi. Gerçek değil, çakma radyo. Kıymetli Malatyalılar... Lütfen taklitlerimizden sakınınız. Sürdürülebilirliği olmayan, sözde kapalı devre radyo. Biz bu taklitçilerin devrelerini yakana kadar Malatya'ya sabırlar diliyoruz.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Omer Hanli 31 Ağustos 2021 01:48

    Baskan Gurkan,kendi reklamını yapmak için bilmiyor ki ne yapsın. Yazik ya millet de yalakalık etmek için alkış tutmaya devam etsin. Adam hizmet yapmak için değil reklam yapmak için doğmuş. O zaman git bi reklam şirketi kur Sayın baskan, madem bu kadar reklama meraklısın yakinda tv de acar bu adam. 44 Malatya'nın görüntüsü