Ravcı: “İyi bir görüntü ortaya koyduk”

Spor Haber Girişi : 29 Temmuz 2016 20:41
Ravcı: “İyi bir görüntü ortaya koyduk”

Hazırlık maçında Adanaspor’u 1-0 yenen Yeni Malatyaspor, sergilediği performansla izleyenlerden geçer not aldı. 
Topuk Yaylası’nda karşılaştığı Süper Lig ekibi Adanaspor ile oynadığı müsabakayı yeni transferi Eren Tozlu’nun attığı golle 1-0 kazanan sarı-kırmızılılar, yeni sezon öncesi olumlu sinyaller verdi.
Teknik Direktör İrfan Buz’un ağırlıklı olarak yeni transferlere şans tanıdığı müsabakada hazır bir görüntü ortaya koyan Yeni Malatyaspor’da eskilerle yenilerin uyumu teknik heyeti memnun etti.

İnşallah lige en hazır şekilde gireceğiz
Kampta eksikleri görme adına hazırlık maçlarının iyi bir fırsat olduğunu kaydeden takımın sportif direktörü Ali Ravcı, Adana karşısında oynanan oyunun ilerisi adına umut verdiğini belirtti.
Kamp süresince 5 hazırlık maçı daha oynamayı planladıklarını belirten Ravcı, “Adanaspor ile oynadığımız hazırlık maçında takım olarak iyi bir görüntü ortaya koyduk. Tabi hazırlık maçlarını çok da ölçü olarak görmemek lazım diye düşünüyorum. Sonuçta müsabakalar tam kapasiteyle oynanmıyor. Ancak biz yine de bu maçlardan tam verim almaya çalışıyoruz. Takımımız iyi yolda ilerliyor. Eksik bölgelerimize de en kısa sürede takviye yapacağız. Pazar günü PTT 1.Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile bir hazırlık maçı daha oynayacağız. Hocamızın hazırlık maçlarından tüm oyunculara şans verip, son durumlarını yakından görüyor. İnşallah lige en hazır şekilde gireceğiz” dedi.

Sanal Instagram haber içi