casino siteleri

Rektör Kızılay İletişim Fakültesini gezdi

Malatya Haber Girişi : 30 Aralık 2017 12:17
Rektör Kızılay İletişim Fakültesini gezdi
İnönü Üniversitesi Rektör

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İletişim Fakültesini ziyaret ederek akademik ve idari personel ile bir araya geldi.

Dekan Prof. Dr. Mehmet Önal, akademik ve idari personel ile görüşen Rektör Kızılay, fakültenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatma Nisan tarafından fakülteyle ilgili yapılan sunum sonrası Rektör Kızılay akademik ve idari personelin görüş ve talepleri dinledi.

Yrd. Doç. Dr. Fatma Nisan, sunumunda İletişim Fakültesinin bölümleri, akademik ve idari personeli, bilimsel çalışmaları ve uygulama birimleri hakkında bilgi verdi.

İletişim Fakültesinin 2017 yılı mart ayında yeni binasına taşınmasıyla birlikte, 7 bin 350 metrekare kapalı alanda eğitim hizmeti vermeye devam ettiğini kaydeden Nisan, "Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Gazetecilik, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümleri olmak üzere, üç bölümümüz bulunmaktadır. Fakültemizin İNİF E-DERGİ isimli elektronik bir dergisi bulunmaktadır. İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi akademik dergisi İNİF E-Dergi, 2015 yılı eylül ayında yayın hayatına başlamış olup Mayıs ve Kasım aylarında yılda iki kez çıkarılmaktadır. İlk sayısını Mayıs 2016 tarihinde çıkaran İNİF E-DERGİ’nin şu ana kadar dört sayısı çıkmıştır ve dergimiz 2018 yılında üçüncü yılına girecektir" dedi.

Nisan, İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren uygulama birimleri İNÜHABER Merkezi, Ajans İletişim, İnönü İletişim Gazetesi, Kampüs FM ve İNÜBÜLTEN’le ilgili bilgi vererek uygulama birimlerinin öğrencilerinin pratik yapmaları noktasında önemli olduğunu söyledi.

Sunumdan sonra konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İletişim Fakültesinin kısa bir sürede önemli bir mesafe kat ettiğini ifade ederek fakülteye olan desteklerinin devam edeceğini dile getirdi. İNÜHABER Merkezini başarılı bulduğunu kaydeden Rektör Kızılay, 2018 yılında İletişim Fakültesinin daha iyi yerlere geleceğini ümit ettiğini belirtti.

YouTube Haber arası