casino siteleri

RIŞVANDER'DEN HDP İDDALARINA CEVAP

Özel Haber Haber Girişi : 23 Mart 2015 11:40
RIŞVANDER'DEN HDP İDDALARINA CEVAP
MALATYA RIŞVANLILARI DERN

Saygıdeğer Malatyalılar son günlerde gerek basında ve gerekse sosyal medyada yapılan haberleri basından ve sosyal medyadan takip etmekteyiz. Sizlerden gelen yoğun sorulardan dolayı bir açıklama yapma gereği hâsıl oldu.

Deprem konutları

Değerli Malatyalılar öncelikle bilinmelidir ki, biz Malatya Rışvanlıları Derneği “RIŞVANDER” olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğumuzu açık bir şekilde daha önce kamuoyuna deklare etmiştik. RIŞVANDER, Malatya’nın en demokratik sivil toplum kuruluşlarından biridir. İçerisinde her türlü fikrin ve düşüncenin temsilinin sağlandığı bir dernektir. A Partisinde siyaset yapanlar olduğu gibi B ve C partisinde siyaset yapanlar da olabilir. Biz de dernek yönetimi olarak buradan tüm kamuoyuna bir kez daha açık bir şekilde ilan ediyoruz ki biz tüm siyasi partilere aynı uzaklık ve yakınlıktayız.

Ancak RIŞVANDER olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede durmamız halkımızın hepsinin siyasete ve siyasi partilere eşit mesafede olduğu anlamına gelmemektedir. Halkımız A partisinde olduğu gibi B, C ve D partilerinde de siyaset yapabilir ve bu partilere destek verebilir. Basından ve sosyal medyadan takip ettiğimiz üzere Rışvan aşiretinden bazı gençlerin HDP’ye destek açıklamasında bulunmuş olması tüm halkımızın o partiyi desteklediği anlamına gelmemektedir. Rışvan aşireti bugün Malatya halkının üçte birini temsil eden büyük bir aşirettir ve içerisinde farklı siyasi tercihlerin olması gayet doğaldır.

Saygıdeğer Malatya kamuoyunun dikkatlerine sunmak isteriz ki bu açıklama Malatya Rışvanlıları Derneği (RIŞVANDER) ve Rışvan İstişare Meclisi’nden gelmediği için kesinlikle Rışvan aşiretini bağlamamaktadır.

Rışvan aşiretinden bazı gençlerin bir siyasi partiye desteğini saygıyla karşılamakla birlikte tüm Rışvan gençliği adına bir katılım gerçekleşmiş gibi bir açıklamanın yapılmış olmasını da doğru bulmadığımızı belirtmek isteriz. Malatya Rışvanlıları Derneği ve Rışvan İstişare Meclisi olarak bu haberin herhangi bir yerinde olmadığımızı Malatya’nın değerli Kamuoyuna saygıyla bildiririz.

YouTube Haber arası

Malatya Rışvanlıları Derneği (RIŞVANDER)