casino siteleri

Rıza Çalımbay´ın Beşiktaş´a karşı şansı tutmuyor! 37 maçta 7 galibiyet

Spor Haber Girişi : 01 Ekim 2021 15:49
Rıza Çalımbay´ın Beşiktaş´a karşı şansı tutmuyor! 37 maçta 7 galibiyet
Beşiktaş´a konuk olacak olan DG Sivasspor´da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, siyah-beyazlı ekibe karşı kariyerinde 11 farklı takımla çıktığı 37 maçta sadece 7 galibiyet sevinci yaşadı.
Süper Lig´in 8. haftasında yarın Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor´da tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay´ın, rakibine karşı şansı tutmuyor. Çalımbay, kariyerinde 11 farklı takımın başında Beşiktaş´a karşı mücadele etti.
Deneyimli çalıştırıcı Göztepe, Denizli, MKE Ankaragücü, Eskişehirspor, Çaykur Rizespor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor, Trabzonspor, Konyaspor ve Sivasspor ile Beşiktaş´a karşı çıktığı 37 resmi maçın sadece 7´sini kazanabildi. Bu maçlarda siyah-beyazlılar, Çalımbay´ın takımlarına karşı 20 galibiyet elde ederken, 10 maç ise beraberlikle sona erdi.

Çalımbay´ın 38. maçı
Deneyimli teknik direktör Çalımbay, yarın kariyerinde Beşiktaş´a karşı 38. randevusuna çıkacak. 9 puanla 11. sırada yer alan Sivasspor, 14 puanla 4. sırada olan Beşiktaş´ı mağlup edip, son haftalardaki galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.