Rıza Çalımbay´ın Fenerbahçe şanssızlığı!

Spor Haber Girişi : 20 Ocak 2021 14:43
Rıza Çalımbay´ın Fenerbahçe şanssızlığı!
Süper Lig´de yarın Fenerbahçe´yi konuk edecek olan DG Sivasspor´da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, sarı-lacivertli ekibe karşı kariyerinde 12 farklı takımla çıktığı 39 maçta sadece 10 galibiyet sevinci yaşadı.
Süper Lig´in 20. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor´da deneyimli Teknik Direktör Rıza Çalımbay´ın, rakibine karşı şansı tutmuyor.
Çalımbay, kariyerinde 12 farklı takımın başında Fenerbahçe´ye karşı mücadele etti. Deneyimli hoca Göztepe, Denizli, MKE Ankaragücü, Beşiktaş, Eskişehirspor, Çaykur Rizespor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor, Trabzonspor, Konyaspor ve Sivasspor ile Fenerbahçe´ye karşı çıktığı 39 resmi maçın sadece 10´unu kazanabildi. Bu maçlarda sarı-lacivertliler, Çalımbay´ın takımlarına karşı 23 galibiyet elde ederken, 6 maç ise beraberlikle sona erdi.

Çalımbay´ın 40. randevusu
Deneyimli Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kariyerinde Fenerbahçe´ye karşı 40. randevusuna çıkacak. 23 puanla 12. sırada yer alan Sivasspor, 38 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe´yi mağlup etmeyi hedefliyor.