casino siteleri

Rıza Çalımbay´ın Fenerbahçe´ye şansı tutmuyor

Spor Haber Girişi : 10 Mayıs 2021 12:22
Rıza Çalımbay´ın Fenerbahçe´ye şansı tutmuyor
Süper Lig´de yarın Fenerbahçe´ye konuk olacak olan DG Sivasspor´da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, sarı-lacivertli ekibe karşı kariyerinde 12 farklı takımla çıktığı 40 maçta sadece 10 galibiyet sevinci yaşadı.
Süper Lig´in 41. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor´da deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay´ın, rakibine karşı şansı tutmuyor.
Çalımbay, kariyerinde 12 farklı takımın başında Fenerbahçe´ye karşı mücadele etti. Tecrübeli antrenör, Göztepe, Denizli, MKE Ankaragücü, Beşiktaş, Eskişehirspor, Çaykur Rizespor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor, Trabzonspor, Konyaspor ve Sivasspor´un başında Fenerbahçe´yle oynadığı 40 resmi maçın sadece 10´unu kazanabildi. Bu müsabakalarda sarı-lacivertliler, Çalımbay´ın takımlarına karşı 23 galibiyet elde ederken, 7 maç ise beraberlikle sona erdi.

Çalımbay´ın Fenerbahçe´ye karşı 41. maçı
Rıza Çalımbay, kariyerinde Fenerbahçe´ye karşı 41. randevusuna çıkacak. 59 puanla 6. sırada yer alan Sivasspor, lider Beşiktaş´ın iki puan gerisinde 79 puanla şampiyonluğu kovalayan Fenerbahçe´den puan ya da puanlar alarak 17 maçlık yenilmezlik serisini de sürdürmeyi hedefliyor.