casino siteleri

Rıza Çalımbay´ın Trabzonspor karnesi parlak değil

Spor Haber Girişi : 14 Ocak 2022 11:50
Rıza Çalımbay´ın Trabzonspor karnesi parlak değil
Lider Trabzonspor´u konuk edecek olan DG Sivasspor´da teknik direktör Rıza Çalımbay, bordo-mavili ekibe karşı kariyerinde 10 farklı takımla çıktığı 33 maçta sadece 11 galibiyet sevinci yaşadı.
Spor Toto Süper Lig´in 21. haftasında yarın Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor´da tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay´ın, rakibine karşı şansı tutmuyor. Çalımbay, kariyerinde 10 farklı takımın başında Trabzonspor´a karşı mücadele etti.
Deneyimli çalıştırıcı Denizli, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Ankaraspor, Eskişehirspor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor ve Sivasspor ile Trabzon´a karşı çıktığı 33 resmi maçın sadece 11´ini kazanabildi. Bu maçlarda bordo-mavililer, Çalımbay´ın takımlarına karşı 17 galibiyet elde ederken, 5 maç ise beraberlikle sona erdi.

Çalımbay´ın Trabzon ile 34. randevusu
Teknik direktör Çalımbay, yarın kariyerinde Trabzonspor´a karşı 34. randevusuna çıkacak. 29 puanla 8. sırada yer alan Sivasspor, 49 puanla lider konumunda olan Trabzonspor´u mağlup edip, galibiyet serisi başlatmak istiyor.