Rıza Çalımbay'ın Yeni Malatyaspor maçı sonrası açıklamaları

Spor Düzenleme Tarihi : 05 Ocak 2021 19:16 Haber Girişi : 05 Ocak 2021 19:20
Rıza Çalımbay'ın Yeni Malatyaspor maçı sonrası açıklamaları

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Tabii ki 1 puana razı olduk ama Malatya takımının sezon başından beri çıkışına bakarsanız, kadrosuna bakarsanız deplasmanda alınan puan şu anda” dedi.

Sanal Instagram haber içi


Yeni Malatyaspor karşısında 2-2 beraberlikle sahadan ayrılan Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Malatya'dan mutlaka puan veya puanlarla dönmek için geldiklerini belirterek, “İstanbul'da geçen hafta iyi oynadığımız maçta son dakika şansız 1 gol yedik ve berabere sahadan ayrıldık. Biz buraya puan veya puanlar için geldik. Takımım gerçekten ilk yarı çok iyi oynadı, çok güzel pozisyonlar yakaladı. Onları değerlendiremedik. Eğer onları değerlendirebilseydik, son paslarımızda biraz daha dikkatli olabilseydik buradan rahatlıkla galibiyetle gidebilirdik” dedi.

İlhan içen  haber arası


Karşılaşmanın ikinci yarısı rakibinin bütün riskleri aldığını ve 4 forvetle oynadığını dile getiren Çalımbay, “Hava topları açısından çok üstün oyuncuları vardı, çok uzun boylu oldukları için. Pozisyonlardan bir tanesini değerlendirdiler ama ikinci yarıda onlar bizim üstümüze geldiğinde biz kontra atakla güzel pozisyonlar bulduk özellikle Erdoğan ile. Hatta kaleciyi dahil geçtiği pozisyonlar var ama maalesef onları değerlendiremedik. Takımın maçın başından sonuna kadar mücadelesinden çok memnunum. İlk yarıdaki oyunundan çok memnunum. Bütün amacımız buradan galibiyet ile dönmekti ama maalesef onları kaçırdık. Tabii ki 1 puana razı olduk ama Malatya takımının sezon başından beri çıkışına bakarsanız, kadrosuna bakarsanız deplasmanda alınan puan şuanda iyidir. Önemli olan kendi sahamızdaki Gaziantep maçına çok iyi bir şekilde bitirmemi gerekiyor. Çünkü zorlu bir fikstüre giriyoruz, Antep ile oynuyoruz, arkasından Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa ile oynuyoruz. Birde kupa maçımız var. Maçlarla zor bir fikstüre giriyoruz ve burayı çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Devre arasında da mutlaka takviye yapıp, eksikleri takviyeleri yapıp ondan sonrada inşallah maçlarda haftada bire düşerse güzel bir şekilde ligi bitireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.