casino siteleri

Robin Yalçın, yeniden Sivasspor´da

Spor Haber Girişi : 20 Haziran 2022 14:55
Robin Yalçın, yeniden Sivasspor´da
2020-2021 sezonunda Sivasspor´da forma giyen ve oynadığı futbol ile taraftarın sevgisini kazanan Robin Yalçın, 1 yıllık aranın ardından yeni
2020-2021 sezonunda Sivasspor´da forma giyen ve oynadığı futbol ile taraftarın sevgisini kazanan Robin Yalçın, 1 yıllık aranın ardından yeniden Sivasspor ile anlaştı.
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, ikinci transferini gerçekleştirdi. Kırmızı-beyazlı takımdan ayrıldıktan sonra Almanya´ya dönerek Paderborn forması giyen Robin Yalçın ile İstanbul´daki ofiste 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.
25 Ocak 1994´te Almanya´nın Deggendorf kentinde dünyaya gelen Robin Yalçın, futbola Deggendorf altyapısında başladı. Ardından Stuttgart´a transfer olan Robin Yalçın, 2015 yılında Çaykur Rizespor´a transfer olarak Türkiye macerasına başladı. Ardından Yeni Malatyaspor forması giyen Robin Yalçın, 2020 yılı yaz transfer döneminde Sivasspor´a transfer oldu.
Kırmızı-beyazlı forma altında Süper Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası´nda 43 maça çıkan Robin Yalçın, birçok mevkide başarıyla görev alarak taraftarın sevgilisi haline gelmişti.